Como Mexico - Sola Se video

Como Mexico - Sola

Det hele startet i 2012 da Lety Rodriguez flyttet til Norge. Hun hadde med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Nå lager de både autentiske, ferske tortillas, salsaer og spennende tacokjøtt.

En tortilla er ikke bare en tortilla – det fikk Lety erfare da hun kom til Norge. I butikkhyllene var det nemlig labert med autentiske, mexicanske tortillas. Den eneste måten Lety kunne få ekte tortillas på, var å bake dem selv.

Letys hjemmebakte tortillas ble fort populære blant vennene som stadig lurte på om hun kunne bake noen ekstra. Og slik startet et lite, mexicansk eventyr i Sola utenfor Stavanger.  

Como Mexico tortillalefser Como Mexico tortillalefser

Løft fredagstacoen med Como Mexico

Lety og mannen Eirik har gjort hobby til levebrød med Como Mexico. Lety og mannen Eirik har gjort hobby til levebrød med Como Mexico.

Vil revolusjonere fredagstacoen

Det er stadig økende interesse for autentisk mexicansk mat. Nå som flere blander krydder selv, lager egen salsa, saus og guacamole, skulle det bare mangle at tacoen serveres med autentiske tortillas til.

Sammen med sin mann Eirik Myklebust har Lety gjort hobbyen sin til et levebrød. Ved å kunne tilby autentiske, meksikanske produkter, ønsker Como Mexico å bidra til å revolusjonere fredagstacoen i de tusen hjem.

Istedenfor å måtte bake tortillas selv, kan du nå enkelt kjøpe ferdige tortillas fra Como Mexico til fredagstacoen.

Norske råvarer blir mexicanske godsaker

Hos Como Mexico lages det både autentiske mais- og hvetetortillas, salsaer og tacokjøtt krydret på ekte, meksikansk vis.

  • Tortillas - Ferske, håndlagde tortillas av hvete eller mais. Laget etter familieoppskrift og er helt uten konserveringsmidler.
  • Carnitas tacokjøtt - Langtidskokt svinekjake av norsk svin med meksikanske krydder. Carnitas passer til Taco, Tostadas, og Tortas.
  • Barbacoa tacokjøtt - Langtidskokt oksekjøtt av norsk storfe med meksikanske krydder. Barbacoa passer til Taco, Enchiladas, Tostadas og Tortas. Klassisk nytes den i mais eller hvete lefse, med salsa, lime, koriander, og fersk hakket gul løk.
  • Salsa hot - Flott rød salsa med morita chili og chili de arbol. Salsaen har en deilig røyksmak.
  • Salsa mild -  Rød salsa med god smak av grønn paprika. Salsaen passer til Taco, enchiladas, quesadillas, nachos, egg og tostadas.
Emblem
Det brukes ikke konserveringsmidler i tortillaene, og derfor må tortillaen oppbevares kjølig.

Flere av produktene fra Como Mexico finner du i kjøledisken hos alle landets MENY-butikker.

Produkter fra Como Mexico Produkter fra Como Mexico