Skal du på tur i fjellet, skogen eller på vidda, eller er det tid for høstens sopptur eller bærtur? Her finner du maten som bør være med i sekken, gode tips samt oppskrifter på turmat til turer både med og uten primus eller åpent bål.
Lag maten hjemme på forhånd, så du enkelt kan nyte et godt måltid midt i skogen. Du kan både ha med deg varm og kald mat - termosen kan brukes til mer enn bare kakao og pølser. Hvorfor ikke ha suppe eller en god gryte på termosen? Perfekt til kalde turdager!
Å lage et bål er koselig, og med grilling blir selv den enkleste maten tryllet om til deilige retter! Pølser er enkelt å grille, men hvorfor ikke prøve ostesmørbrød på bålet? Pakk inn ostesmørbrød i aluminiumsfolie og legg det på glørne i noen minutter på hver side. Enkelt og godt!
Skal du på tur i helgen? Da kan du bake noen gode, fylte horn, snurrer eller saftige muffins. Disse passer perfekt på tur, og er enkle å spise uansett hvor du måtte befinne deg.
En søt avslutning på måltidet, eller litt ekstra motiverende snacks underveis? Kjeks, kvikk-lunsj og energibarer er perfekt når man er sliten, og de er enkle å lage selv.