Stort utvalg melkefri og vegansk iskrem hos MENY

Stort utvalg melkefri og vegansk iskrem hos MENY

Iskrem er oftest laget av fløte og melk, og ved vegansk kosthold, intoleranse eller allergi er det mye is man må unngå. Fortvil ikke - det finnes mange smakfulle, veganske varianter. Dette er våre beste alternativer til iskrem!

Enten du har melkeallergi, laktoseintoleranse eller ønsker å ha et vegansk kosthold, kan savnet etter en fløyelsmyk fløteis bli stort i sommervarmen. Da er det godt å vite at det finnes mange smakfulle varianter man kan nyte med god samvittighet!

Visste du at sorbet kan brukes som base for mocktails og i smoothie-bowls? Perfekt på varme sommerkvelder.

Melkefri Ben & Jerry's

De er kanskje mest kjent for sine varianter med fløte og melk, men Ben & Jerrys har slått på stortromma med tre smakfulle varianter. Alle er helt fri for melk og animalske produkter, og smaker himmelsk.

Ben & Jerry's har tre veganske varianter:

  • Oat of this Swirl
  • Netflix n' Chilled
  • Cookie on Cookie

Havrebasert iskrem fra Oatly

Oatly er kanskje mest kjent for havremelk og havrefløte, men de har en rekke andre veganske produkter - inkludert iskrem.

Velg mellom klassisk vanilje og dobbel sjoko fudge

Prøv en av disse neste gang:

Visste du at MENY har fast knallkjøp med 3 for 2 på et stort utvalg produkter fra Oatly og Gryr? Plukk og miks dine favorittprodukter!

Klassisk vaniljeis uten melk

Enten du vil tilsette egne smaker eller foretrekker den rene smaken av mild, rund vanilje, finner du alt du trenger i frysedisken. Her finnes det flere typer - enten du foretrekker iskrem laget på ris-, soya eller havremelk.

 

Idyll iskrem

Prøv den plantebaserte serien fra Idyll! Med kremete konsistens er dette en serie for alle iskremelskere, enten man er allergiker, veganer eller bare har lyst på skikkelig digg iskrem.

 

Melkefri småis

Småis er perfekt for barna og mye enklere enn å finne fram isboksen hver gang man har lyst på is. Nyt god, melkefri is i hagen eller på farten.

Her finnes det flere typer med soya-, ris- eller nøttemelksbase. Smak deg fram til din nye favoritt!

En frisk sorbet med god, søt fruktsmak passer godt for både store og små! En frisk sorbet med god, søt fruktsmak passer godt for både store og små!

Fristende sorbet

En frisk sorbet er et godt alternativ til vanlig iskrem. En kremet konsistens og frisk smak av frukt eller bær kjennetegner en god sorbet. Prøv en av disse variantene:  

Handle på nett og få levert hjem:

Spennende smaker - helt uten melk og egg

Selv om det skorter på melk, fløte og egg, betyr det ikke at isen kun kommer med vaniljesmak.

I tillegg til alle de spennende typene nevnt tidligere, kan man også få lekre smaker som lollipop, sjokolade, jordbær og fudge. 

Prøv en av disse: