Stort utvalg melkefri og vegansk iskrem hos MENY

Stort utvalg melkefri og vegansk iskrem hos MENY

Iskrem er oftest laget av fløte og melk, og ved vegansk kosthold, intoleranse eller allergi er det mye is man må unngå. Fortvil ikke - det finnes mange smakfulle, veganske varianter. Dette er våre beste alternativer til iskrem!

Enten du har melkeallergi, laktoseintoleranse eller ønsker å ha et vegansk kosthold, kan savnet etter en fløyelsmyk fløteis bli stort i sommervarmen. Da er det godt å vite at det finnes mange smakfulle varianter man kan nyte med god samvittighet!

Dugg iskrem og sorbet

Sorbet er et vanlig alternativ til iskrem, og en myk sorbet proppfull av frisk fruktsmak er noe som passer godt til en varm sommerdag - eller når man har lyst på noe friskt. Dugg kommer med to smakfulle varianter; Mango og bringebær. 

Dugg har også kommet med en kokos-is med sjokoladesaus. Med en god, søt smak av kokos blir denne raskt en favoritt hos kokos-elskeren!

Visste du at sorbet kan brukes som base for mocktails og i smoothie-bowls? Perfekt på varme sommerkvelder.

Ben & Jerry's

De er kanskje mest kjent for sine varianter med fløte og melk, men Ben & Jerrys har slått på stortromma med to smakfulle varianter. Begge to er helt fri for melk og animalske produkter, og smaker himmelsk.

Ben & Jerry's har to veganske varianter:

  • Peanut butter & cookies
  • Chocolate fudge brownie

Begge smakene kommer i to størrelser: Et praktisk porsjonsbeger for deg som bare vil ha litt på farten, eller en boks i normal størrelse for deg som vil kose deg litt ekstra hjemme. 

Oatly

Oatly er kanskje mest kjent for havremelk og havrefløte, men de har en rekke andre veganske produkter - inkludert iskrem.

Denne iskremen kommer i fire spennende smaker: Vanilje, salt karamell, salt karamell og hasselnøtt - og selvfølgelig sjokolade. 

Prøv en av disse neste gang:

Visste du at MENY har fast knallkjøp med 3 for 2 på et stort utvalg produkter fra Oatly? Plukk og miks dine favorittprodukter!

Klassisk vaniljeis

Enten du vil tilsette egne smaker eller foretrekker den rene smaken av mild, rund vanilje, finner du alt du trenger i frysedisken. Her finnes det flere typer - enten du foretrekker iskrem laget på ris-, soya eller havremelk.

 

Kroneis er for alle! Denne varianten er melkefri, glutenfri og vegansk. Kan det bli bedre? Kroneis er for alle! Denne varianten er melkefri, glutenfri og vegansk. Kan det bli bedre?

Melkefri småis

Småis er perfekt for barna og mye enklere enn å finne fram isboksen hver gang man har lyst på is. Nyt god, melkefri is i hagen eller på farten.

Her finnes det flere typer med soya-, ris- eller nøttemelksbase. Smak deg fram til din nye favoritt!

En frisk sorbet med god, søt fruktsmak passer godt for både store og små! En frisk sorbet med god, søt fruktsmak passer godt for både store og små!

Kulinaris

Denne matskatt-leverandøren lager i all hovedsak vanlig iskrem og friske sorbeter med sesongens råvarer - men de har også laget en vegansk sjokoladeis. Denne er laget på avokado, og smaker fantastisk. Prøv avokadoisen du også!

Handle på nett og få levert hjem:

Kulinaris - Kolbotn

Kulinaris - Kolbotn

På Kolbotn utenfor Oslo ligger iskremfabrikken Kulinaris som produserer norsk, ærlig iskrem med både lokale råvarer og råvarer fra utlandet – hvor smaken er det viktigste.

Spennende smaker - helt uten melk og egg

Selv om det skorter på melk, fløte og egg, betyr det ikke at isen kun kommer med vaniljesmak.

I tillegg til alle de spennende typene nevnt tidligere, kan man også få lekre smaker som tiramisu, lollipop og en mandelmelk-basert sjokoladeis fra Dream. 

Prøv en av disse: