Bestill kake på nett - få levert hjem eller hent selv Se video

Bestill kake på nett - få levert hjem eller hent selv

Hos MENY kan du bestille spesiallagde kaker og hente i din lokale butikk - eller bestille fra et stort utvalg kaker i vår nettbutikk og få kaken levert på døren eller til nærmeste hentepunkt. Se vårt store utvalg lekre bestillingskaker!

Trenger du kake til barnebursdag, konfirmasjon, dåp, 17. mai, bryllup eller noe annet som bør feires? Da kan du lage din egen, skreddersydde kake på kakemakeren.no eller velge en lekker kake fra vårt store utvalg i nettbutikken. 

Bestiller du før kl. 12.00 kan du få kaken allerede neste dag!

Enkel kakebestilling på nett

Om du ikke kan eller ønsker å bake selv, har vi gjort det enkelt å bestille festkaker til enhver anledning på nett. 

 • Ønsker du kaken levert hjem eller til hentepunkt?
  Bestill i MENY nettbutikk, her kan du velge fra vårt store utvalg av de mest populære bestillingskakene fra Kakemakeren.

  Du kan også bestille kaken din vanlige handel i nettbutikken (gjelder ikke CC-Mat og Eide Handel).

Vær oppmerksom på at kaker bestilt i nettbutikken 
ikke kan ha tekst og/eller bilde.

Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde

Hvis du ønsker kan kaken spesiallages etter dine ønsker, kan du bestille kake på kakemakeren.no. Her kan du lage din egen kake med selvvalgt bilde og tekst på toppen. Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell. 

 • Personlig bilde og tekst gjelder bløtkake, marsipankake og sjokoladekake.
 • Personlig tekst kan i tillegg fås på kronekake og bamsekake

Skal du feire en spesiell anledning? Bestill kake med egen tekst og bilde Skal du feire en spesiell anledning? Bestill kake med egen tekst og bilde
Gå videre til Kakemakeren og se hele utvalget


Velg fyll og farge på kaken

I tillegg til tekst og bilde, kan du velge mellom ulikt fyll og farge på flere kaker. Se de mange mulighetene du har ved å klikke på knappen under.

Uansett om dere blir mange eller få, finnes det størrelser som passer alle anledninger. Her får du kaker fra 15 biter og helt opp til 60 biter på et utvalg kaker.


Allergivennlige kaker 

Vi har utvidet vårt sortiment av kaker bakt uten gluten. Du har nå mulighet til å velge marsipankaker og bløtkaker med glutenfri sukkerbunn.

Du kan nå få lekre kaker selv om du er gluten eller laktoseintolerant. Du kan nå få lekre kaker selv om du er gluten eller laktoseintolerant.

Siden alle våre kaker bakes i konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten. Vi bruker derfor betegnelsen "bakt uten gluten" på kakene våre.

Vi har i tillegg flere andre kaker som er bakt uten gluten, som Vaniljedrøm uten gluten. Våre kransekaker ev selvfølgelig også bakt uten gluten.

Du får også laktosefrie varianter av både marsipankake og bløtkake.
Velg mellom et stort uvalg av Kakemakerens mest populære kaker - levert rett hjem på døren. Velg mellom et stort uvalg av Kakemakerens mest populære kaker - levert rett hjem på døren.

Nybakte kaker levert på døren

Hverdagen er hektisk, så hvorfor ikke få kaken levert rett hjem på døren? Kakemakeren leverer et stort utvalg fristende kaker bakt på et av Bakehusets konditorier i Norge. Sjokoladekaker, marsipankaker, bløtkaker, ostekaker og mye mer.

Klassiske sjokoladekaker

Kaken består av en saftig sjokoladebunn dekket med lys sjokoladekrem. 

Kanten rundt kaken er også pyntet med høvlet sjokolade. Sjokoladekremen gjør våre sjokoladekaker til en favoritt hos mange, med ekte meierismør som gir den gode, hjemmebakte smaken.

 • Kaken finnes i to størrelser: 15 og 30 biter

Bamsekake

En sjokoladekake formet som en bamse - populær til både store og små bursdager! 

Kaken har en saftig og god sjokoladebunn som er dekket med lys sjokoladekrem. 

 • Finnes som 20 biter

Dripcake Oreo

En høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Kaken er bakt med sjokoladebunner, ost- og sjokoladekrem med oreokjeks. Toppet med sjokoladekrem og oreokjeks.

 • Finnes som 15 biter

Dripcake med bringebær

En høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene.

Kaken er bakt med sjokoladebunner, bringebærkrem og hele bringebær - toppet med sjokoladekrem.

 • Finnes som 15 biter

Marsipankake

Våre marsipankaker er saftige kremkaker dekket med ekte mandelmarsipan. De er bakt med sukkerbunn, fløte- og vaniljekrem, bringebærsyltetøy, trukket med ekte marsipan. 

 • Kaken finnes i to forskjellige størrelser: 15 og 30 biter.

Bløtkaker

Våre bløtkaker er bugnende og voluminøse kremkaker - skikkelige festkaker! De er bakt med sukkerbunn, fløtekrem og bringebærsyltetøy og pyntet med fløtekrem. 

 • Kaken finnes i to forskjellige størrelser: 15 og 30 biter.

Ostekake med pasjonsfrukt

Herlig sprø kjeksbunn med meierismør og fyll av en smaksrik pasjonsfrukt-ostekrem, som også inneholder vaniljekesam. Kaken er toppet med frisk pasjonsfrukt- og mangogele.

 • Finnes som 15 biter

Vaniljedrøm med mandelbunn

En frisk og god vaniljekremkake! Kaken er bakt med deilig mandelbunn, hvor det er lagt på et godt lag vaniljekrem under en saftig sukkerbunn. Den er toppet med friske skogsbær forseglet med et tynt lag gelé. 

 • Kaken finnes som 15 biter

Vaniljedrøm kan du også bestille bakt uten gluten.

Tradisjonelle kaker på kakebordet

Både kringle og kransekake er tradisjonelle kaker du finner på ethvert kakebord.

Har du ikke tid til å lage selv? Bestill fra nettbutikken og få kakene levert rett hjem - så kan du bruke tiden din på andre ting. 

Wienerkringle med eple og makron er en suksess på kaffebordet og en klassiker. Wienerkringle med eple og makron er en suksess på kaffebordet og en klassiker.
 • Wienerkringle med eple og makron - 30 biter
  Halvparten med eple og vaniljekrem, dekort med glasur - den andre halvparten med makronfyll, dekorert med mandelflak og perlesukker.

Kransekake med 18 ringer

Kransekaken er bakt i Norge med ekte mandler, og alle 18 ringene stablet oppå hverandre og levert med knall.

Kransekakene kan også fryses og tines mange ganger, så lenge den pakkes godt inn i plast. Da bevares den gode smaken. 

Overrask noen med en deilig kake til helgen: