Bestill skreddersydd kake på nett og hent hos MENY Se video

Bestill skreddersydd kake på nett og hent hos MENY

Bestill skreddersydd kake på nett og hent i din MENY-butikk allerede dagen etter. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser.
Skreddersy din kake her

Trenger du kake? Kanskje til bursdag, konfirmasjon, 17-mai, bryllup eller noe annet som bør feires. Her kan du lage din egen eller velge fra vårt store utvalg.

Dersom du ikke har behov for tekst eller skreddersydd kake, kan du bestille kaken i MENYs nettbutikk og få den levert allerede neste dag.

  • Kaker som bestilles før kl. 12.00 i butikk eller gjennom kakemakeren.no, kan hentes i din MENY-butikk allerede neste dag.
  • Kaker som bestilles i MENYs nettbutikk før kl. 12.00, kan leveres hjem til deg neste dag.
Nyhet! Utvalgte kaker fra Kakemakeren levert hjem

Nyhet! Utvalgte kaker fra Kakemakeren levert hjem

Nå kan du bestille våre populære bestillingskaker fra Kakemakeren i nettbutikken og få de levert hjem! Bestiller du i nettbutikken før kl. 12 kan du få kaken levert allerede neste dag.

Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde

Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren.no kan du bestille din egen kake med et bilde og tekst du har valgt på toppen.

  • Personlig bilde og tekst gjelder bløtkake, marsipankake og sjokoladekake.
  • Personlig tekst kan i tillegg fås på kronekake, bamsekake og Juliuskake. 

Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell! Du kan kjenne 260 år med erfaring på smaken.

Skreddersy din kake til personlig bilde og tekst. Skreddersy din kake til personlig bilde og tekst.

Like godt, mye enklere!

Det er alltid nok å gjøre når man skal invitere til de store lagene med familie og venner. Uansett anledning er ofte et bugnende kakebord forventet. 

Et tradisjonelt norsk kakebord er imponerende og overdådig på alle måter, og vi elsker det!

Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til anledninger som konfirmasjon, barnedåp, bryllup, 17.mai, juleselskap, bursdag. Her finner du kaker i alle størrelser!

Se utvalget av bestillingskaker

Skreddersy din egen kake

Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker. Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell. 

På Kakemakeren kan du komponere din egen kake med tekst som du ønsker. Velger du en marsipankake og få den pyntet med både tekst og bilde som du selv ønsker, til din anledning. 

Vi skal sørge for at du har noe helt spesielt å servere gjestene dine!

Nyhet! Bløtkake med glutenfri sukkerbunn

Vi har utvidet vårt sortiment av kaker bakt uten gluten. Du har nå mulighet til å velge marsipankaker og bløtkaker med glutenfri sukkerbunn.

Vi har i tillegg flere andre kaker som er bakt uten gluten, som Vaniljedrøm uten gluten. Våre kransekaker ev selvfølgelig også bakt uten gluten.

Siden alle våre kaker bakes i konditorier der glutenholdige varer finnes kan det forekomme spor av gluten. Vi bruker derfor betegnelsen «bakt uten gluten» på kakene våre.
Vaniljedrøm bakt uten gluten er en kake med friske bær og deilig vaniljekrem med saftig mandelbunn. Vaniljedrøm bakt uten gluten er en kake med friske bær og deilig vaniljekrem med saftig mandelbunn.

Hent i din MENY-butikk

Kakemakeren.no leverer ferske kaker bakt i Norge. Du kan hente kakene i alle MENY-butikker allerede dagen etter bestilling, om du bestiller før kl. 12.00.

Selv etter en stor middag med dessert, gjør vi plass for god kake og kaffe helt til slutt. Det vet alle som har vært i konfirmasjon, bursdagsselskap, bryllup eller barnedåp.

Noe for enhver smak på kakebordet

På et kakebord finnes kaker i alle former og fasonger, og alltid noe for en hver smak. Sjokoladekaker, fruktkaker, krem- og bløtkaker, marsipankaker, terter og vannbakkels er klassikere man stadig finner på kakebordet. 

Ofte kan det være lurt å ha én spesielt flott kake som troner i sentrum, mens man har et utvalg av flere kaketyper stående rundt denne ene imponerende ”hovedattraksjonen”.

Noen elsker friske kaker med mousse og bær, mens andre elsker mørke og fyldige sjokoladekaker med mektige kremer som passer perfekt til kaffekoppen. På et velfylt kakebord finner man noe for enhver smak!

Kaker for enhver anledning

Kaker for enhver anledning

Hver dag finner du et stort utvalg lekre og velsmakende kaker i alle MENYs bakerier. Her finner du blant annet marsipankake, ostekake, sjokoladekake, rullekake og napoleonskake – noe for enhver smak!

Dripcake

Dripcake er en høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Den lekre og populære festkaken kommer i to varianter:

Drip cake er en av årets hotteste kaketrender. Velg mellom Dripcake med Oreo eller Dripcake med sjokolade og bringebærkrem. Drip cake er en av årets hotteste kaketrender. Velg mellom Dripcake med Oreo eller Dripcake med sjokolade og bringebærkrem.
  • Oreo er bakt med sjokoladebunner, ost- og sjokoladekrem med oreokjeks. Toppet med sjokoladekrem og oreokjeks.
  • Sjokolade m/bringebær er bakt med sjokoladebunner, bringebærkrem og hele bringebær - toppet med sjokoladekrem.

Begge kakene kommer i størrelsen 15 biter. 

Alltid en anledning

Kanskje skal du ikke samle alle dine nærmeste på en gang, men har flere skoleavslutninger og kakelotterier som skal dekkes opp av smakfulle kaker nå utover våren? Eller var det din tur til å ta med kake på jobben denne uken?

Selv om kakebaking er en hyggelig aktivitet, er det ikke alltid plass til det i en hektisk hverdag. Men kake vil man aldri gå glipp av, uansett hvor travelt det er.

Bestill kake