Nyttårssnacks

Nyttårssnacks
Server spennende drikke og snacks på nyttårsaften! Her er tipsene

Tranebær & Granateple Bellinis med lime 

Til sirupen

 

  • 1/2 kopp usukret 100% tranebærjuice
  • 1/2 kopp usukret 100% granateplejuice
  • 1 kopp sukker

 

Til Bellinis

  • 1 del sirup
  • 3-4 deler selters(eller Prosecco/Champagne om den ikke skal være alkoholfri) Frisk limejuice Hele tranebær og limeskiver til pynt

Slik lager du sirupen

 

  1.   Vispjuice og sukker sammen i en liten kjele
  2.   Kok opp, slå ned varmen og rør ut sukkeret til det er helt oppløst
  3.   Hell sirupen på et glass, avkjøl helt. Oppbevar i kjøleskap frem til bruk

 

Lage Bellinis

  1. Hell en del tranebær-granateple sirup i et glass. Ha i 3-4 deler selters eller liknende.
  2. Press i litt lime, og pynt med limeskiver og tranebær på drinkpinner.

Tips

Er juicen du bruker allerde søtet, reduserer du mengden sukker til sirupen til 1/2 kopp. Til en 0,75L flaske med selters eller Prosecco trenger du en kopp sirup og saften av en lime.

Tre Marsmellows på grillpinner av tre og dypp dem i smeltet sjokolade (smelt sjokolade i vannbad) og hakkede nøtter.

Dypp moreller og jorbær i hvit eller mørk sjokolade og ulike typer kakepynt. 

Tre frukt og bær på pinner og server på nyttårsbordet! 

Ha en fin fest og Godt nyttår!