Prisvinnende kalkun til festbordet
Kalkun fra Homlagarden er av beste kvalitet. På gården i Hardanger flakser hver morgen hundrevis av kalkuner ned mot frukttrær og grønne bakker. Her mesker de seg i naturenger med blomster og frodig gress, ville bær og urteplanter.
De lever glade dager i det fri og nasker til seg litt epler og plommer i ny og ne. På ettermiddagen vandrer de hjem til kveldsmat og hvile. Slik blir det prisvinnende kalkunprodukter av.
Kalkunen fra Homlagarden er faktisk så god at den er anbefalt av MENY-Lauget og har blitt en matskatt. De ble kåret til "Årets Matspire" i 2015, og kalkunen er DEBIO-godkjent.
Visste du at...
- Kalkunen fra Homlagarden går fritt på beite hver dag?
- Kalkunene fra Homlagarden får økologisk fôr og mye mosjon? Dette gjør at kalkunen vokser i sitt naturlige tempo, noe som gir kjøttet fylde, farge og smak av beste kvalitet.
- Black Turkey kalkunene fra Homlagarden stammer fra kalkun som spanjolene importerte fra Mellom-Amerika på 1600-tallet?