Spør Sissel om allergivennlig mat
Sissel Brustad er MENYs Fri For spesialist, og har jobbet med ernæring helt siden 1996 med matvareallergi som sitt spesialområde.
Hun har drevet nettsiden minmat.no, og har gitt ut flere kokebøker med oppskrifter for dem som er allergiske, overfølsomme eller intolerante. Hun holder også kurs både for MENY sine kunder, samt medlemmer hos Norges Astma- og allergiforbund, og Cøliakiforeningen. Sissel har med andre ord solid kunnskap innenfor matallergi og kan hjelpe deg med spørsmålene du har innenfor allergi og intoleranse.
Kontakt Sissel
E-post: sissel.brustad@meny.no
Telefon: 40 00 11 69
Sissel har også en egen FRI FOR facebookside for tips og gode råd.
Her kan du møte Sissel
Sissel reiser landet rundt og prater med våre kunder. Her kan du finne henne de neste ukene:
- 25. november Julebakstkurs MENY Nøtterøy, Færder
- 28. november MENY Albert, Kristiansand
- 4. desember MENY Granholmen, Sandefjord
Dette kan Sissel svare på
Har du en nyoppdaget allergi er det godt å ha en erfaren person å snakke med. Det gjelder også når du skal ha besøk av noen med allergi. Kanskje er du lærer og har ansvaret for elever med allergi, eller jobber i barnehage? Sissel hjelper gjerne!
Henvendelser Sissel ofte svarer på:
- Hva kan man spise, og hva bør man holde seg unna med sin intoleranse eller allergi
- Hvilke erstatningsprodukter kan brukes til hva?
- Gode tips til frokost, lunsj og middag
- Oppskrifter til selskaper og anledninger der man vil servere allergivennlig mat
- Tilberedingstips - hvordan tilpasse oppskrifter og få et godt resultat