MENY Fornebu søker ansvarlig for Post i Butikk

Ved MENY Fornebu har vi nå en ledig heltidsstilling som ansvarlig for Post i Butikk. 

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Oppstart: snarest
Du må ha fylt 18 år for å søke, samt ha gode norskkunnskaper. 

Post i butikk-ansvarlig
Som ansvarlig for vår Post i Butikk vil du ha det daglige ansvaret for at vår postavdeling driftes på best måte for kunden, MENY og i henhold til Postens krav. Post i Butikk er en viktig del av vår butikk, og vi søker etter en person som kan bidra aktivt med å videreføre våre gode driftsrutiner.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person som liker å ha orden i sysakene og som er glad i å gi god kundeservice. Du oppretter og følger systemer slik at pakker og brev blir utlevert til riktig kunde. Avdelingen har ansvar for store verdier og derfor er det svært viktig at du er til å stole på. Selv om dette er en egen avdeling med separat skranke, vil du som jobber her være en ambassadør for hele MENY, og du vil være en del av kasseavdelingen. Inntrykket kunden får av deg påvirker den totale handleopplevelsen, og det er ditt ansvar å levere service og presisjon, slik våre kunder forventer.

Med stillingen følger også diverse økonomiarbeid, kontroll og oppfølging av oppgjør, samt kontanthåndtering. Ved å jobbe som ansvarlig i Post i Butikk får man et stort og spennende ansvar som krever struktur, god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.

I perioder, som for eksempel rundt jul, vil det være økt press på Post i Butikk. Selv om du har mange baller i luften, evner du å holde hodet kaldt og gi god service med et smil. Ved nyansettelser vil du også ha ansvaret for å lære opp de som skal jobbe i din avdeling. Vi søker etter deg som er sulten på utvidet ansvar og gjerne har erfaring med Post i Butikk eller postkontor.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med stolthet, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og gir grundig opplæring til våre ansatte. Du vil jobbe side om side med de andre dyktige kollegaene på MENY Fornebu og sammen skaper dere et godt arbeidsmiljø med tempo, utfordringer og godt humør. Vi lover at du kommer til et inkluderende miljø som tar deg godt imot - her er det mange som gleder seg til å få en ny kollega!

Vi benytter Semac bakgrunnskontroll i evalueringen av aktuelle kandidater. 

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.

 

Send søknad Tilbake