Er du MENYs nye driftskonsulent i Midt-Norge?

I MENY elsker vi mat! For oss er god mat en lidenskap, og noe av det viktigste som finnes. Hos oss er alle MATarbeidere, uansett om du jobber i ferskvaredisken, kolonialen, i kassen eller på kontoret. Å være en MATarbeider i MENY betyr at du alltid gjør ditt beste for å veilede og inspirere kundene våre til matglede. Sammen skal vi hjelpe flere å spise bedre, og leve bedre.

Som driftskonsulent i region Midt-Norge vil du følge opp ni butikker som strekker seg fra Ålesund til Tromsø. Rollen har stor intern synlighet og vil derfor være en viktig kulturbærer for MENY. Du vil være en viktig støtte- og sparringspartner for kjøpmenn og de andre lederne i butikk. Din hovedoppgave blir å sørge for at driften i butikken er tilrettelagt på best mulig måte, og støtte butikkene med små og store utfordringer slik at de kan nå sine mål. Du vil ha rolle som faglig ressursperson og bistå med alt fra opplæring i ulike tjenesteverktøy, til oppfølging av konsept og optimalisering av drift.

Vi tror at nøkkelen til suksess i rollen som driftskonsulent er å være faglig sterk med teft for drift, samtidig som du raskt får gode relasjoner til andre mennesker. Du vil forholde deg til mange ulike mennesker og problemstillinger hver dag, så du må trives med å sette deg inn i andres utfordringer og klare å se løsninger som er til det beste for butikkene og gruppen.

Rollen er en heltidsstilling med stor frihet i hvordan du disponerer din egen tid. Du må trives med å være "på farta" da store deler av arbeidsdagen foregår ute i butikk. Reisevirksomhet mellom butikkene må påberegnes, og førerkort klasse B er et krav. Du vil rapportere til driftssjef for region Midt-Norge, Monica Ervig Kjendalen, og ha kontorsted på ASKO Midt-Norge i Trondheim. 

Arbeidsoppgaver:

  • Samarbeid og veiledning av ledergruppen i butikk
  • Bistå ved gjennomføring og oppfølging av prosjekter og forbedringstiltak av butikkene
  • Bistå driftssjef i å sikre at butikkenes lederteam innehar nødvendig kompetanse
  • Sikre vellykket kampanjegjennomføring i butikkene
  • Sikre at avdelingene i butikkene til enhver tid etterlever konseptuell standard
  • Bidra til gode rutiner i butikkene som sikrer god vareflyt og salgsklar butikk
  • Bistå butikkene i å følge IK-mat gjennom revisjoner og oppfølging av avvik og rutiner
  • Ansvarlig for å planlegge og gjennomføre møter i regionen sammen med driftssjef

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Ledererfaring fra butikk
  • Utadvendt, glad i mennesker og har høy gjennomføringsevne
  • Evne til å veilede, formidle og skape resultater gjennom andre
  • Strukturert og initiativrik
  • Løsningsorientert
  • Selvstendig og høy grad av integritet

Hvordan er det å jobbe i MENY?
Vi kan love en svært spennende og utfordrende stilling i Norges største dagligvarekonsern. Du vil jobbe tett med dedikerte og engasjerte kolleger som bryr seg om arbeidsplassen og hverandre. I MENY er vi stolte av det vi driver med og du kan få ta del i vår kultur og være med og påvirke folks handlevaner - hver eneste dag. Her får du frihet under ansvar, stor takhøyde og kollegaer som virkelig ønsker hverandre suksess. Noen av oss liker biff, mens andre liker bønner – felles er at vi bryr oss om både oppgavene og hverandre. Vi lever etter å være reale og lydhøre i kampen om å være Norges beste supermarked, fordi vår lidenskap endrer folks matvaner. Om vi er den rette for deg, skal vi sørge for at du blir helt rå i rollen som driftskonsulent!

Å søke jobb i MENY skal være enkelt  
Derfor trenger du ikke laste opp søknadsbrev. Svar heller på det som er viktig for oss å vite, for vi er nysgjerrige på deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.  


Søknader behandles fortløpende.
Vi gjør søkere oppmerksom på at hoveddelen av kommunikasjon vil skje via e-post. 

Send søknad Tilbake