MENY Skøyen søker MATarbeidere i ferskvareavdelingen!

Oppstart: Snarest, senest 01.01.24
For å søke må du være fylt 18 år, du må også kunne beherske norsk.
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

MATarbeider bakeri - stillingsomfang 60%
Arbeidstid:
Uke 1: Mandag 1000-1800 og onsdag 0600-1400 og fredag 0600-1400
Uke 2: Mandag 1000-1800 og Fredag 1000-1800 og Lørdag 0700-1500

Som MATarbeider i bakeriet vil en av dine viktigste oppgaver være å sikre at det alltid er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen. Du vil kontinuerlig vurdere behovet for å steke mer, etterfylle brød, rydde i baguettene, pynte wienerpekaner og hjelpe kundene som henvender seg i bakeriet. I tillegg vil du gjøre klar varer til neste dag og avslutte arbeidsdagen med rydding og vasking av avdelingen. Dette er en hektisk og utfordrende jobb som innebærer tunge løft og mye ansvar. Du må være selvstendig, ta mange egne avgjørelser, og trives med et høyt tempo. Vi kan love deg spennende arbeidsdager og muligheten til å vokse i en variert og givende rolle.

MATarbeider ferskvare - stillingsomfang: 10-50%
Arbeidstid: kveld og helg

Som MATarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende hverdag med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om torsk, svinekjake, culotte og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Om du har relevant fagbrev er det selvfølgelig et pluss!

For å lykkes i alle stillingene må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å brette opp ermene for å kunne ta i et tak.

Hvordan er det å jobbe i MENY?
Hos oss vil du blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker og ikke minst butikkdrift. Vi har en interaktiv kursplattform, ulike klasseromskurs som gir deg faglig påfyll og et traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på MENY, satser MENY på deg!

Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i MENY får selvfølgelig uniform, lønn etter tariff og subsidiert kantine. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne, rabatt på treningssenter og arbeidstider som ofte passer godt i kombinasjon med studier. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot felles mål, for din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg – for er du trygg er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bidra til.

Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken eller på e-post. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake