MENY Hagaløkkveien søker frukt- og grøntmedarbeider

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Hagaløkkveien trenger vi en ny ansatt som kan sørge for en frukt- og grøntavdeling med bra varetrykk og gode handleopplevelser.

Stillingsomfang: ca. 40%
Arbeidstid: dag, kveld og annenhver lørdag.
Oppstart: etter avtale
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Frukt- og grønt er kanskje butikkens viktigste avdeling. Her må det alltid være godt varetrykk og topp kvalitet – og nettopp det skal du sørge for. Dine oppgaver vil blant annet bestå av å fylle på alt fra basilikum til poteter, dele vannmelon, gå kvalitetsrunde, fylle salatbaren, åpne og stenge avdelingen og å rydde og vaske. Du er en person som ikke er redd for fysisk arbeid og som trives i et hektisk miljø. Her går dagene fort, du har varierte oppgaver og det er gøy å være på jobb! Sammen med dine kollegaer skal dere skape en avdeling så innbydende at alle som handler hos oss får lyst på frukt og grønt!

Du har også andre viktige oppgaver, som kontakt med våre kunder, bestilling av varer når avdelingsleder er borte og ansvar for avdelingen når du har kveldsvakt og i ferier. Fordi du stort sett alltid er tilgjengelig «på gulvet», kommer mange av kundespørsmålene til din avdeling. Derfor må du ha gode norskkunnskaper, en serviceinnstilt holdning og du må like å smile til folk du ikke kjenner. Ved behov kan det bli din oppgave å hente varer vi mangler, og derfor er det en fordel om du har førerkort klasse B. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Hagaløkkveien er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

 

 

Send søknad Tilbake