MENY Ski søker bakeriansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Ski søker vi nå etter en ny bakeriansvarlig som kan sørge for at våre gjester får et godt utvalg og nystekte bakevarer gjennom dagen.

Stillingsomfang: 60%
Arbeidstid: dag og annenhver helg
Oppstart: senest mai 2023

Som bakeriansvarlig får du ansvar for daglig drift og utvikling av vårt bakeri. Du skal til enhver tid sørge for at din avdeling er velfylt og ryddig, og du vil arbeide i skjæringspunktet mellom godt varetrykk og lite svinn. Oppgavene vil bestå av å åpne/stenge avdelingen, bestille varer, lage stekeplaner, varemottak, opplegg av varer og IK-mat. Inn mot sesong vil du i samarbeid med leverandører og andre avdelinger planlegge for optimalt salg i bakeriavdelingen. Du vil også lære opp andre ansatte som skal ha vakter i bakeriet, og tilrettelegge for at de mestrer sine oppgaver når du ikke er der. 

For å lykkes som bakeriansvarlig må du kunne arbeide selvstendig, ha en viss grad av struktur og orden, ha evne til å beregne mengder ut ifra salgstall og svinn og like å samarbeide med andre. Du må også trives med å være i aktivitet, da store deler av hverdagen vil være preget av gåing, ståing og løfting. Mange av oppgavene i bakeriet er rutinepreget, så denne stillingen passer for deg som liker forutsigbarhet i oppgavene. 

Vi ser etter deg som har erfaring fra bakeriavdeling i dagligvare, eller liknende arbeid. Fordi du også vil ha utbredt kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Ski er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange og kanskje akkurat denne stillingen er starten på ditt dagligvareeventyr? Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. 

 

Send søknad Tilbake