Kaker for enhver anledning

Kaker for enhver anledning

Hver dag finner du et stort utvalg lekre og velsmakende kaker i alle MENYs bakerier. Her finner du blant annet marsipankake, ostekake, sjokoladekake, rullekake og napoleonskake – noe for enhver smak!

Alle MENYs kaker fra Bakehuset bakes med rene og naturlige råvarer, for å fremheve ekte og tydelige smaker.

Enten du foretrekker friske kaker med bær, en saftig og mektig sjokoaldekake eller klassisk marsipankake, kan du finne din kakefavoritt hos MENY.

Emblem
Kakene leveres til butikk hver morgen og er bakt i Norge på et av de lokale konditoriene til Bakehuset.
Klassisk marsipankake passer alle anledninger og er en storfavoritt hos de fleste. Klassisk marsipankake passer alle anledninger og er en storfavoritt hos de fleste.

Disse kakene finner du i alle MENY-butikker

Enten du har lyst på noe søtt til dessert eller vil gi bort et kakestykke eller to til en som fortjener det, kan du alltid finne noe passende i bakeriavdelingen. Du finner dem også i nettbutikken.

Marsipankake

Marsipankake med sukkerbunn og to lag fløtekrem og to lag friskt bringebærsyltetøy. Vi bruker ekte mandelmarsipan på våre marsipankaker. Marsipankaken kommer i to ulike størrelser:

 • Porsjonsstykker - 2 pk
 • Hel kake - 8 bit

Ostekake med pasjonsfrukt

Ostekaken har en herlig sprø kjeksbunn tilsatt meierismør og et fyll av en smaksrik pasjonsfrukt-ostekrem, som også inneholder vaniljekesam. Kaken er toppet med en nydelig og frisk pasjonsfrukt- og mangogelè.

Kaken finnes i 2 størrelser:

 • Porsjonsstykker - 2 pk
 • Hel kake - 8 bit (selges i utvalgte MENY-butikker)
 • Sjokoladekake - 2 pk
  En saftig og god sjokoladebunn med lys, fyldig sjokoladekrem. Vi bruker alltid ekte meierismør i kremen, og det gir den gode, runde og hjemmebakte smaken. For å få ekstra god smak har vi lagt et ekstra lag sjokoladekrem inni kaken.

 • Napoleonskake - 2 pk
  En klassisk napoleonskake med butterdeigsbunn og en luftig og mild vaniljekrem toppet med melisglasur. Dette er en av bestselgerne - svært god og bør prøves!

 • Rullekake
  Vår klassiske rullekake er laget med luftig rulladebunn og friskt bringebærsyltetøy. En frisk og god kake til kaffen.

Prøv en av disse til kaffen:

Mange MENY-butikker har utvidet kakesortiment, og der kan du finne følgende kaker i kakedisken:

 • Vaniljedrøm (8 bit)
 • Oreokake (8 bit)
 • Ostekake (8 bit)
 • Rullekake med sjokolade

Handle på nett og få kaken levert rett hjem:

Sesongkaker til enhver anledning

Hva med en kakeoppmerksomhet til mor på morsdagen, en gul kake til påske, en oransje til Halloween eller en kakedessert til familien i julen?

Hos MENY finner du sesongkaker til spesielle anledninger. Morsdag, farsdag, halloween, påske og julen kan enkelt feires med en smakfull og saftig kake uten å stresse med kakebaking i en hektisk hverdag. 

Bestill kake i nettbutikken og få den levert hjem

Bestill kake i nettbutikken og få den levert hjem

Skal du feire en anledning, men har ikke tid til å bake? Nå kan du bestille våre mest populære kaker fra Kakemakeren i nettbutikken og få kaken levert på døren! Se utvalget av kaker og hvordan du enkelt bestiller.

Skreddersy din egen kake

Har du ikke tid til å bake, eller ønsker noe helt spesielt? Du kan bestille kaker online og hente dem i din MENY-butikk allerede dagen etter. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser. 

Se utvalget og bestill kake her

Kaken skreddersys etter dine ønsker, og du kan bestille din egen kake med et bilde av ditt valg og/eller selvvalgt tekst.

Hva med en bamsekake til minsten, en hjerteformet marsipankake til kjæresten eller en kake med bilde til konfirmanten?

Ikke tid til å bake? Du kan bestille spesialsydd kake til barnebursdagen eller andre anledninger på nett og hente i din lokale MENY-butikk! Ikke tid til å bake? Du kan bestille spesialsydd kake til barnebursdagen eller andre anledninger på nett og hente i din lokale MENY-butikk!
Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Hos MENY kan du bestille kaker spesiallaget etter dine ønsker og hente i din lokale MENY-butikk. Perfekt til anledninger som dåp, konfirmasjon, bursdag eller feiringer. Se utvalget og hvordan du bestiller.