Iskremprodusenter fra hele Norge

Iskremprodusenter fra hele Norge

Norsk iskrem er i verdensklasse og hos MENY finner du lokale iskremprodusenter fra ditt distrikt. Finn din lokale favoritt av fløteis, sorbet, vegansk is eller med spennende smaker som lakris, kirsebær og rabarbra i frysedisken!

I Norge har vi tilgang på melk i topp kvalitet, og det betyr også at iskremen er noe helt utenom det vanlige. 

Lokale produsenter har smakt seg frem til den beste kombinasjonen av fløte, melk, frukt, bær og sjokolade - og resultatet finner du i frysedisken hos din lokale MENY-butikk.

Utvalget kan variere fra butikk til butikk - noen produsenter leverer kun til butikkene i nærområdet.

Emblem
Flere av iskremene har fått Matskatt-merket. Det vil si at dette er en unik matskatt som har satt sitt preg på den norske matkulturen.
Kulinaris har flere ulike, spennende smaker, og har flere sesongbaserte sorbeter. Kulinaris har flere ulike, spennende smaker, og har flere sesongbaserte sorbeter.

Kulinaris

Kulinaris fra Kolbotn er en av de beste i Norge på sorbet, men har også et stort utvalg iskrem. utvalget strekker seg fra klassiske smaker, som vanilje og sjokolade, til spennende nyvinninger, som brunostis.

Kulinaris har også utviklet en vegansk sjokoladeiskrem basert på avokado!

Kulinaris får du i MENY-butikker i Oslo og Akershus. 

Med førsteklasses melk og egg lager Bamsrudlåven fantastisk italienskinspirert iskrem Med førsteklasses melk og egg lager Bamsrudlåven fantastisk italienskinspirert iskrem

Bamsrudlåven

Når nabogutten fra melkegården forelsker seg i jenta som driver med egg, hva er da mer naturlig enn å begynne med is? Resultatet er italienskinspirert is med smaker som vanilje, kaffe & kakao, krokan og jordbær fra Bamsrudlåven ved Mysen.

Iskrem fra Bamsrudlåven får du hos MENY i Oslo, Akershus og Østfold. 

Emblem
Visste du at vi nordmenn spiser mer iskrem enn nesten alle andre land i hele verden?

Galåvolden Gård og RørosIs

Med masse eggeplommer, egen melk, økologisk fløte og tjukkmelk fra Rørosmeieriet produserer Galåvolden Gård ekte gourmet-is.

Velg blant smaker som blåbær, tyttebær og solbær, og spennende varianter som fløteis-sjokolade med chili og fløteis med multe.

Rørosis er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker i Trøndelag og på Østlandet. 

Prøv isen fra Galåvolden Gård:

På Iskremgarden lages det iskrem av høy kvalitet med mange spennende smaker - og de produserer også Jacobs Utvalgte iskrem. På Iskremgarden lages det iskrem av høy kvalitet med mange spennende smaker - og de produserer også Jacobs Utvalgte iskrem.

Iskremgarden

Fra Iskremgarden på Waldeland gård på Jæren kan du velge og vrake mellom spennende smaker som karamellsmell, mintolade, ismokka og jordbærlykke, som alle er laget av fersk gårdsmelk.

Iskremgarden produserer også Jacobs Utvalgte iskrem, og denne finner du i alle MENY-butikker.

Emblem
Helt siden tidlig på 1900-tallet har nordmenn spist is på 17. mai. I 2015 spiste nordmenn 2,6 millioner is på nasjonaldagen.
Gangstad gårdsysteri - Inderøy

Gangstad gårdsysteri - Inderøy

Liten bedrift med stor annerkjennelse, i Trøndelag

Gangstad Gårdsysteri

Gangstad Gårdsysteri i Inderøy lager ikke bare god ost, men også himmelsk iskrem. Den som utpreger seg er is med skjenning. Skjenning er festflatbrød som serveres til sodd og bakes hos Røra Bakeri. Under steking blir skjenningen penslet med melk og sukker. 

Karamellen som blir liggende igjen på takkene blir brukt til søting av iskremen. Dette er smart og bærekraftig samarbeid mellom produsenter.

Is med skjenning får du hos de fleste MENY-butikker i Trøndelag.