Server iskrem på nye måter med spennende topping

Server iskrem på nye måter med spennende topping

Iskrem er godt på egenhånd, men med gode sauser, toppinger og annet godt tilbehør kan iskremen bli en festdessert! Her er våre beste tips til godt tilbehør du bør prøve til iskremen.

Når man skal kose seg litt ekstra står ofte iskrem høyt på listen både for barn og voksne.

Med noen enkle grep kan iskremen løftes til helt nye høyder enten det er til barnebursdagen, dessert til selskapet eller en helt vanlig hverdags- eller helgedessert.

Hvilken iskrem velger du?

Hvilken iskrem velger du?

Det finnes et stort utvalg fristende is i frysedisken. Hva kjennetegner de ulike iskremtypene, og hva skiller Sørlandsis fra Idyll og Inspira? Her får du svarene.

Iskrem-taco med mangosalsa

Iskremtaco kombinerer det beste fra to verdener, nemlig iskrem og taco. Det søte fra fra iskremen sammen med det salte fra tacoskjellet gir en helt fantastisk smaksopplevelse.

Sandwich på pinne

En enkel og morsom måte å servere sandwich-is på, er å dele den i to og servere den på pinne. Dypp den i sjokolade og spennede strøssel som tutti frutti, krokan, nøtter eller sjokoladeknapper.

Har du ikke pinner tilgjengelig? Bruk pappsugerør som deles i to!

Har du alt du trenger?

Verdens enkleste iskake

Fikk du brått gjester på besøk eller har lyst til å gjøre litt ekstra ut av iskremdesserten? Enklere blir det ikke, og her kan du også bruke det du har i skapet fra før av.

Slik gjør du

  1. Hvelv iskremen på et passende fat. Sliter du med å få ut iskremen i en bit, kan du holde boksen under rennende, varmt vann for å løsne den fra kantene. 
  2. Pynt med krem, ferske bær, karamellbiter og sjokoladesaus
  3. Serveres umiddelbart!

Lag en enkel iskake

Verdens enkleste iskake

Verdens enkleste iskake

Gjør pannekakene til en festdessert

Pannekaker kan fint passe til både frokost, middag og dessert. Lag lekre pannekaker toppet med iskrem, hasselnøtter og karamellsaus for en uimotståelig dessert.

Gøyal bursdagskake til barnebursdagen

Noen liker is bedre enn kake, så hvorfor ikke kombinere både kake og iskrem? Her kan du også kjøpe helt ferdig kake som du pynter selv med kroneis og strøssel selv rett før den serveres.

Dette blir garantert en kake barna kommer til å elske!

Pynt kaken med fargerikt strøssel som sjokoladelinser, jordbærstrøssel eller tutti frutti. Ha gjerne på deilig karamellsaus eller sjokoladesaus for prikken over i-en.

Alt du trenger for å pynte kake i en fei

Ikke tid til å bake selv? Hos MENY kan du bestille nybakte kaker og få dem levert på døren. Bestill senest før kl 12 dagen før, så slipper du å stresse med kakebakingen når det er mye annet som skal ordnes. 

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Hos MENY kan du bestille kaker spesiallaget etter dine ønsker og hente i din lokale MENY-butikk. Perfekt til anledninger som dåp, konfirmasjon, bursdag eller feiringer. Se utvalget og hvordan du bestiller.

Visste du at sjokolade og lakris er en kanongod kombinasjon? Prøv lakristopping med sjokoladekaken eller sjokoladeisen!

Fredagskos med iskrem og potegull

Potetgull er det perfekte tilbehøret til iskrem! Den runde, søte og fløyelsmyke isen passer perfekt med sprøtt og godt krydret potetgull. 

Sjokolade og chili er en god kombinasjon - hvorfor ikke prøve den med sjokoladeiskrem? Sjokolade og chili er en god kombinasjon - hvorfor ikke prøve den med sjokoladeiskrem?

Gode smakskombinasjoner du kan teste ut:

  • Sjokoladeis, sjokoladesaus, potetgull med paprika og frisk chili
  • Sjokoladeis med salt potetgull og hakkede hasselnøtter
  • Karamellis med karamellsaus og salt potetgull
  • Sjokoladeis, lakristopping og tykt, salt potetgull

Prøv noe nytt

Snackfat med iskrem

Ostefat, tapasfat og spekefat er gammelt nytt - prøv heller snacksfat til fredagskvelden! Perfekt å nyte sammen med familien, på vennekvelder eller å servere barna.

Server dine fredagsfavoritter som popcorn, salte peanøtter, saltkjeks, ostepop og potetgull med deilig iskrem, topping og sjokoladesaus. 

Her er det kun fantasien som setter grenser! Her er det kun fantasien som setter grenser!
Søtt og salt er en god kombinasjon, så alt som er salt er utrolig godt med søt iskrem.

Oppgrader kroneisen med ny topping

Kroneis er en klassiker vi aldri går lei, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre den bedre! Rull den i din favorittoping, sjokoladebiter, nøtter eller yndlingsgodteriet og server. Nam!

Hvis du deler opp godteriet i mindre biter, er det lettere å bruke bitene som topping Hvis du deler opp godteriet i mindre biter, er det lettere å bruke bitene som topping

Prøv denne toppingen på kroneisen:

  • Jordbærstrø med tyrkisk pepper
  • Lakristopping med bubblizz
  • Hakkede hasselnøtter og pistasjnøtter

God topping til kroneisen:

Bubble waffle med iskrem

Iskrem er kosemat, og det er lov å ta i litt skikkelig når man skal kose seg med iskrem i sommer. Hvorfor ikke lage en overdådig bubble waffle fylt med iskrem, popcorn, godteri, sjokolade og kjeks? 

Dette er en godsak som passer for både store og små!

Har du ikke bubbe waffle-jern? Lag vanlige, sprø vafler istedenfor!

Finn din favorittiskrem