Fersk juice i særklasse

Fersk juice i særklasse

Du finner til enhver tid fersk, presset juice av sesongens beste råvarer hos MENY. Søt, solmoden frukt gir den beste juicen.

Du finner dem i kjølediskene i frukt- og grøntavdelingen; Fersk, fargerik juice på flasker. 

Disse hører til under merkenavnet Cevita. Juicer av Cevita-frukt og bær er laget av nøye utvalgte sorter og råvarer, som oppfyller høye krav til smak, konsistens og kvalitet.

Emblem
Ingen av premium-juicene er fra konsentrat. Her benyttes det kun de aller beste råvarene som til enhver tid er i sesong.

Jacobs Utvalgte juice

Jacobs Utvalgte kommer i spennende smaker som blant annet appelsin, appelsin og jordbær og eple med hylleblomst.

Juicen består kun av ekstra søte og solmodne frukter og bær, noe som gir en perfekt sødme og syrlighet. Skånsom varmebehandling sikrer frisk og god kvalitet, og ivaretar den herlige smaken.

Kjøp Jacobs juice hos MENY:

Emblem
I Jacobs Utvalge-serien er det ikke bare juice, men også forfriskende limonade og bringebærlimonade.

Fersk juice fra Cevita

Som Jacobs Utvalgte, har Cevita- serien også juicer av frisk frukt med høy kvalitet. Kanskje kjenner du appelsin- eller eplejuice best, men hvorfor ikke prøve en av de andre spennende smakene?

Du kan velge mellom hele tolv stykker, som blant annet granateple, klementin, eple og ingefær, og ananas.

Her får råvarene skinne, og kun de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelige benyttes. Derfor vil smakene også variere noe gjennom sesongen - det gjør alt litt ekstra spennende.

Serien har også en norsk eplemost på glassflaske, laget av friske og deilige epler fra Telemark.

Få fersk juice levert rett hjem:

Grønnere juiceflasker

Sommeren 2021 fikk Cevita-juicen nytt design. I tillegg blir den nå tappet på flasker i 100 prosent resirkulert plast. Det sparer samfunnet for 204 tonn med ny plast årlig og bidrar til å redusere flaskenes klimafotavtrykk med 32 prosent.

Nylig gikk også Jacobs Utvalgte juice over til slike flasker, noe som vil gi ytterligere besparelser. Premium juice i en litt grønnere innpakning.

Emblem
Både flasker, korker og etiketter er resirkulerbare. Flaskene kan selvfølgelig også pantes.