Julekalender 2023
bilde av embelem

Julekalender 2023

Kalendertips til barn og voksne

Å telle ned dagene til jul gir ekstra god julestemning, og MENY har et stort utvalg julekalendere til både voksne og barn! Hos oss finner du alt fra kalenderposer og gaver til pakkekalender, eller ferdige adventskalendere med sjokolade, godteri og lakris. 

Rampenissen - barnas favorittkalender!

1. desember flytter en liten, rampete nisse inn i huset, og hver natt våkner han til liv og gjør rampestreker i huset. Kanskje han har laget snøengler i melis han sølte på kjøkkenbenken, eller pyntet juletreet med truser og sokker? Denne kalenderen er barnas favoritt, og å finne ut hva slags rampestreker Rampenissen har funnet på i dag er en morsom måte å telle ned til jul på.

Pakkekalender for store og små

En liten gave hver dag fram til jul er en fin måte å telle ned dagene på. Her kan du pakke inn alt fra nødvendige ting som sokker og strømpebukser til godteri, tegneserier, magasiner og fuktighetskremer. Det er kun fantasien som setter grenser!

Pynt opp med tradisjonelle adventskalendere

Vil du telle ned til jul på en hyggelig måte som både er rimelig og pynter opp? Lag en pepperkakekalender som kan henges på krans eller i vinduet, eller hva med en tradisjonell julekalender av appelsin og nellikspiker?