Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få! Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Her er våre beste tips.

Enten du er ute i siste liten eller vil finne en gave til noen som har alt, kan du finne flotte matgaver hos MENY som garantert vil falle i smak. Sett sammen en gave selv av våre kvalitetsprodukter, norske Matskatter og Jacobs Utvalgte, eller velg noen av våre ferdige matgaver i lekre gaveesker. 

Matgaver i gaveesker

Enkelt å gi, og en fryd å få! Vi har håndplukket mange norske Matskatter som egner seg til kos, julemat, helgefrokoster og andre anledninger.

De er ferdig sammensatt i flotte gaveesker og er dermed perfekte under juletreet eller som gave til noen du setter pris på. 

Emblem
Utvalget av matgaver varierer fra butikk til butikk, og er svært populære. Sikre deg matgavene tidlig!

Sett sammen din egen matgave til jul

Du finner et stort utvalg produkter som settes pris på å få i gave. Hvorfor ikke kjøpe alt man trenger til et lite ostefat, noen kvalitetsprodukter du vet mottakeren liker eller snacks og sjokolade litt utenom det vanlige?

Mangler du cellofan? Sett sammen dine egne matgaver til jul og bruk stekepose til innpakning Mangler du cellofan? Sett sammen dine egne matgaver til jul og bruk stekepose til innpakning

Gi bort ost til jul

Ost og tilbehør er perfekt å gi bort i julen. Har du en osteelsker i familien, eller kanskje en som akkurat har smakt sin første blåmuggost? Gi bort en av våre gaveesker, eller sett sammen selv i ostedisken. 

Gi bort deilige juleoster til jul. Husk å holde dem avkjølt. Gi bort deilige juleoster til jul. Husk å holde dem avkjølt.

Gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Disse tre lekre gaveeskene fra Jacobs Utvalgte finner du i alle våre butikker og i nettbutikken - perfekte som julegave eller vertinnegave. 

De kommer i ulike størrelser og innhold, som gjør at du kan plukke den som passer best til den du skal gi bort gave til. En fin gave som garantert faller i smak! 

Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte. Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte.

Gi bort god drikke til jul

Spennende øl, lokal eplemost, eksklusiv kaffe eller god te er perfekt å gi bort til jul! Gi gjerne bort lokale Matskatter fra ditt nærområde. Det er ekstra stas å vite hvor det kommer fra og hvor det er produsert!

Festbobler, gløgg og musserende eplemost er hyggelig å få i gave Festbobler, gløgg og musserende eplemost er hyggelig å få i gave

Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Her er våre beste tips og oppskrifter på smakfulle gaver du kan gi bort til den som har alt.

Julekaffe og god te

Kjenner du en kaffeelsker eller en som ikke klarer seg uten god te i skapet? Vi har et stort utvalg spennende kaffe og te! Velg mellom lysbrent, mellombrent og mørkbrent i hele bønner eller mal opp kaffen for mottakeren.

I tehylla finner du alt fra de gode, gamle favorittene, til spennende julete eller fruktige teer som lukter like godt som de smaker. 

Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig? Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig?

Konfekt og trøfler i gave

Deilig sjokolade, konfekt og myke trøfler slår alltid an som en søt gave til en du er glad i. Plukk mottakerens favoritter og pakk det inn i cellofan - perfekt som vertinnegave, julegave eller en liten oppmerksomhet til en du er glad i.

Konfekt, sjokolade og trøfler er gode tips til en som er glad i søtsaker Konfekt, sjokolade og trøfler er gode tips til en som er glad i søtsaker

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Marsipan hører julen til og er en perfekt gave å gi bort. Lag den fra bunnen av eller kjøp ferdiglaget marsipan, for den blir alltid som hjemmelaget med litt figurforming, sjokolade og konditorfarger. Her er våre beste tips!

Matgave til gourmeten

Skal du finne gave til en som er skikkelig glad i god mat? Hos MENY finner du mye godt å velge i! Hva med spekeskinker av høy kvalitet som serrano, parmaskinke eller økologiske spekeskinker fra ASK gård? 

Andre ting du kan gi bort er olivenolje, en god, vellagret balsamicoeddik, pasta, gode pateer og spennende råvarer som pinnekjøtt av reinsdyr.

Gi den matglade noe skikkelig gode gourmetprodukter Gi den matglade noe skikkelig gode gourmetprodukter

Julegaver du kan kjøpe hos MENY

Julegaver du kan kjøpe hos MENY

Vil du gi bort noe litt utenom de vanlige matgavene? Hos MENY kan du gi bort mange fine julegaver som ikke er mat. Vi gir deg våre beste tips!

Andre julegaver du får kjøpt hos MENY

Visste du at du også får kjøpt mye annet enn mat hos MENY? Vi har et stort utvalg blader og bøker, duftlys, personlig pleie som egner seg godt som gaver. Her er noen gavetips:

Gavetips til henne

En god sjokolade, håndkrem, litt lesestoff, duftlys og te kan være fine gaver til ei du er glad i. 

Gi bort ull til jul

Hva med å gi bort varmende ulltøy i gave til jul? Hos oss finner du ulltrøyer, tights, sokker, votter, hals, luer og strømpebukser til ham, henne og til barna. 

Lag en pakke med ulltøy som varmer Lag en pakke med ulltøy som varmer

Emblem
Du får 3 for 2 på alt fra Pierre Robert hos MENY? Kjøp 3 og få 33% rabatt på hele kjøpet!
10 matskatter du må prøve til jul

10 matskatter du må prøve til jul

Fra sosisser i sør til lammerull i nord. Her er lokalproduserte norske matskatter som vil løfte julens mange måltider til nye høyder.

Gavetips til ham

Hva blir pappa eller bestefar glad for? Sokker og undertøy får man vel aldri nok av - eller hva med lesestoff eller et hårprodukt? Lakris, god kaffe eller håndverksøl er også gode gavetips.

Gavetips til pappa, bestefar eller onkel? Gavetips til pappa, bestefar eller onkel?

Julegavetips til barn

Kjøp en kombinasjon av noe barna har bruk for og noe de kan kose seg med. Lesestoff, sokker, sunn snacks eller hårstæsj - gjerne i favorittfargen!