Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få. Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Se våre beste tips til gode matgaver.

Gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Disse tre lekre gaveeskene fra Jacobs Utvalgte finner du i alle våre butikker og i nettbutikken - perfekte som julegave eller vertinnegave:

Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte. Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte.

Middelhavspakke

En smakfull juletine for gourmeten! Perfekt å gi bort til kollegaer, hobbykokken eller den som drømmer seg tilbake til de deilige smakene fra middelhavsområdene.

Middelhavspakken kan du både bestille i din lokale butikk og i nettbutikken

Middelhavspakken inneholder:

 • Panmonviso crustini m/olje & sjøsalt 120 g
 • Serrano skivet 11 mnd 80 g
 • Chorizo skivet 80 g
 • Parmaskinke 70 g
 • Salami napoli 70 g
 • Ostebrett spansk 200 g
 • Parmigiano Reggiano stick 15 mnd DOP 125 g
 • Cara Cucina pesto alla genovese 130 g
 • Iliada Kalamata oliven u/sten 370 g
 • Iliada Kalamata olivenolje ex virgin boks PDO 500 ml
 • De Cecco eggpasta garganelli 250 g
 • Granforno grissini m/salt 125 g

Sett sammen din egen matgave til jul

Du finner et stort utvalg produkter som settes pris på å få i gave. Hvorfor ikke kjøpe alt man trenger til et lite ostefat, noen kvalitetsprodukter du vet mottakeren liker eller snacks og sjokolade litt utenom det vanlige?

Her er noen tips til matgaver du kan sette sammen selv: 

Gi bort god drikke til jul

Spennende øl, lokal eplemost, eksklusiv kaffe eller god te er perfekt å gi bort til jul! Gi gjerne bort lokale Matskatter fra ditt nærområde. Det er ekstra stas å vite hvor det kommer fra og hvor det er produsert!

Våre favoritter:

Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig? Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig?

Julekaffe og god te

Kjenner du en kaffeelsker eller en som ikke klarer seg uten god te i skapet? Vi har et stort utvalg spennende kaffe og te! Velg mellom lysbrent, mellombrent og mørkbrent i hele bønner eller mal opp kaffen for mottakeren.

I tehylla finner du alt fra de gode, gamle favorittene, til spennende julete eller fruktige teer som lukter like godt som de smaker. 

Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Lag noe godt på glass eller sett sammen en matgave av kvalitetsprodukter.

Gi bort ost til jul

Ost og tilbehør er perfekt å gi bort i julen. Har du en osteelsker i familien, eller kanskje en som akkurat har smakt sin første blåmuggost? Gi bort en av våre gaveesker, eller sett sammen selv i ostedisken. 

Konfekt og trøfler i gave

Deilig sjokolade, konfekt og myke trøfler slår alltid an som en søt gave til en du er glad i. Plukk mottakerens favoritter og pakk det inn i cellofan - perfekt som vertinnegave, julegave eller en liten oppmerksomhet til en du er glad i.

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Marsipan hører julen til og er en perfekt gave å gi bort. Lag den fra bunnen av eller kjøp ferdiglaget marsipan, for den blir alltid som hjemmelaget med litt figurforming, sjokolade og konditorfarger. Her er våre beste tips!

Matgave til gourmeten

Skal du finne gave til en som er skikkelig glad i god mat? Hos MENY finner du mye godt å velge i! Hva med spekeskinker av høy kvalitet som serrano, parmaskinke eller økologiske spekeskinker fra ASK gård? 

Andre ting du kan gi bort er olivenolje, en god, vellagret balsamicoeddik, pasta, gode pateer og spennende råvarer som pinnekjøtt av reinsdyr.

Prøv en Matskatt til jul

Prøv en Matskatt til jul

MENY-Lauget med sjefskokk Espen Schøning Lie i spissen, har reist landet rundt og funnet produkter som preger norsk matkultur. Disse Matskattene har en unik smak, kvalitet og historie, og de er laget av folk som brenner for godt håndverk.

Gi bort en Matskatt i julen

I vårt langstrakte land er det mange små, lokale produsenter som lager tradisjonsmat på tradisjonelt vis, de som skaper innovasjon på tallerkenen og de som utnytter råvarer på unike måter. 

Se etter Matskatt-merket i butikk og i nettbutikk, og gi bort en lokal Matskatt til jul. Unik kvalitet og smak med en unik historie. 

Se vårt store utvalg Matskatter