Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få. Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Se våre beste tips til gode matgaver.

Enten du er ute i siste liten eller vil finne en gave til noen som har alt, kan du finne flotte matgaver hos MENY som garantert vil falle i smak. Sett sammen en gave selv av våre kvalitetsprodukter, norske Matskatter og Jacobs Utvalgte, eller velg noen av våre ferdige matgaver i lekre gaveesker. 

Matgaver i gaveesker

Enkelt å gi, og en fryd å få! Vi har håndplukket mange norske Matskatter som egner seg til kos, julemat, helgefrokoster og andre anledninger. De er ferdig sammensatt i flotte gaveesker og er dermed perfekte under juletreet eller som gave til noen du setter pris på. 

Emblem
Utvalget av matgaver varierer fra butikk til butikk, og er svært populære. Sikre deg matgavene tidlig!
 • Eplemost fra Askim (2 stk)
  To av våre premium eplemoster i en flott gaveeske. Eple & Aronia passer spesielt godt til rødt kjøtt, grillmat og til ostefatet, mens Eple & Ingefær passer best til sushi, skalldyr, fiskeretter eller som en frisk aperitiff.
 • Gaveeske med cider, gele og syltetøy fra Askim
  Fire av de mest populære produktene fra Askim samlet i en praktisk gaveeske! I esken får du en populær pærecider, klassikeren eplegelé samt to smakfulle syltetøy – jordbær og bringebær.
 • Gløgg og syltetøy fra Røyland
  Gavepakke fra Røyland Gård som inneholder drikkeklar eplegløgg og tre glass hjemmelaget syltetøy; krydret blåbærsyltetøy, krydret tyttebærsyltetøy og solbærsyltetøy.
 • Syltetøy fra Røyse (3 stk)
  Gaveesken er pakket med 3 ulike gelè laget av råvarene; solbær, rips og eple. Solbærgelè er perfekt til ostefatet, ripsgelè er deilig til viltmåltidet og eplegelèen kan brukes til det meste, prøv den til litt sterk mat.
 • Gavepose til dessertelskeren
  Inneholder Galåvolden Gårds små marengsbunner fra Røros med oppskriftsforslag på Julepavlova, 2 stk Perlende Tyttebær fra Røros bryggeri og kornblad. 7035456600415
 • Gavepose til bakeren
  Flott julegave til den som elsker å bake og setter pris på god kvalitet! Inneholder byggryn og steinmalt sammalt byggmjøl fra Dyrk Mølle, lynghonning og godt brødkrydder fra Fjellurt.

Gi bort ost til jul

Ost og tilbehør er perfekt å gi bort i julen. Har du en osteelsker i familien, eller kanskje en som akkurat har smakt sin første blåmuggost? Gi bort en av våre gaveesker, eller sett sammen selv i ostedisken. 

Gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Disse tre lekre gaveeskene fra Jacobs Utvalgte finner du i alle våre butikker og i nettbutikken - perfekte som julegave eller vertinnegave. 

De kommer i ulike størrelser og innhold, som gjør at du kan plukke den som passer best til den du skal gi bort gave til. En fin gave som garantert faller i smak! 

Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte. Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte.

Sett sammen din egen matgave til jul

Du finner et stort utvalg produkter som settes pris på å få i gave. Hvorfor ikke kjøpe alt man trenger til et lite ostefat, noen kvalitetsprodukter du vet mottakeren liker eller snacks og sjokolade litt utenom det vanlige?

Her er noen tips til matgaver du kan sette sammen selv: 

Gi bort god drikke til jul

Spennende øl, lokal eplemost, eksklusiv kaffe eller god te er perfekt å gi bort til jul! Gi gjerne bort lokale Matskatter fra ditt nærområde. Det er ekstra stas å vite hvor det kommer fra og hvor det er produsert!

Våre favoritter:

Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig? Varmende drikke er fint å gi bort i julen. Hvorfor ikke gi bort noe kos til kaffen eller teen i samtidig?

Julekaffe og god te

Kjenner du en kaffeelsker eller en som ikke klarer seg uten god te i skapet? Vi har et stort utvalg spennende kaffe og te! Velg mellom lysbrent, mellombrent og mørkbrent i hele bønner eller mal opp kaffen for mottakeren.

I tehylla finner du alt fra de gode, gamle favorittene, til spennende julete eller fruktige teer som lukter like godt som de smaker. 

Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Lag noe godt på glass eller sett sammen en matgave av kvalitetsprodukter.

Konfekt og trøfler i gave

Deilig sjokolade, konfekt og myke trøfler slår alltid an som en søt gave til en du er glad i. Plukk mottakerens favoritter og pakk det inn i cellofan - perfekt som vertinnegave, julegave eller en liten oppmerksomhet til en du er glad i.

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Lag hjemmelaget marsipan til jul

Marsipan hører julen til og er en perfekt gave å gi bort. Lag den fra bunnen av eller kjøp ferdiglaget marsipan, for den blir alltid som hjemmelaget med litt figurforming, sjokolade og konditorfarger. Her er våre beste tips!

Matgave til gourmeten

Skal du finne gave til en som er skikkelig glad i god mat? Hos MENY finner du mye godt å velge i! Hva med spekeskinker av høy kvalitet som serrano, parmaskinke eller økologiske spekeskinker fra ASK gård? 

Andre ting du kan gi bort er olivenolje, en god, vellagret balsamicoeddik, pasta, gode pateer og spennende råvarer som pinnekjøtt av reinsdyr.

10 matskatter du må prøve til jul

10 matskatter du må prøve til jul

Fra sosisser i sør til lammerull i nord. Her er lokalproduserte norske matskatter som vil løfte julens mange måltider til nye høyder.