Spør Sissel om allergivennlig mat

Spør Sissel om allergivennlig mat

Oppdatert 1. oktober 2024
Har du spørsmål om erstatningsprodukter, oppskrifter eller matlaging til noen med allergi? Vår Fri For spesialist, Sissel, svarer deg gjerne!

Sissel Brustad er MENYs Fri For spesialist, og har jobbet med ernæring helt siden 1996 med matvareallergi som sitt spesialområde.

Hun har drevet nettsiden minmat.no, og har gitt ut flere kokebøker med oppskrifter for de som er allergiske, overfølsomme eller intolerante. Hun holder også kurs både for MENY sine kunder, og medlemmer hos Norges Astma- og allergiforbund, samt Cøliakiforeningen. Sissel har med andre ord solid kunnskap innenfor matallergi og kan hjelpe deg med spørsmålene du har innenfor allergi og intoleranse.

Sissel kan kontaktes på
sissel.brustad@meny.no

eller på telefon: 995 40 001

Klikk her for å kontakte Sissel

Her kan du møte Sissel

Sissel reiser landet rundt og prater med våre kunder. Her kan du finne henne de neste ukene: 

  • 19. november Julebakstkurs MENY Nøtterøy, Vestfold
  • 20. november Julebakstkurs MENY Krogstadelva, Drammen
  • 29. november MENY Albert, Kristiansand
  • 14. desember MENY Pindsle, Sandefjord

Dette kan Sissel svare på

Du trenger ikke være allergisk for å ta kontakt. Kanskje du vil prøve ut erstatningsprodukter for å lage kake til en glutenintolerant niese, eller melkefri muffins til skolens basar? 

Sissel kan også svare på henvendelser som:

  • Hva kan man spise, og hva bør man holde seg unna med sin intoleranse eller allergi
  • Hvilke erstatningsprodukter kan brukes til ulike formål
  • Hva er gode erstatninger for egg, melk og hvetemel (og andre allergener)
  • Oppskriftstips til selskaper og anledninger der man vil servere allergivennlig mat
  • Tilberedingstips der man bruker erstatningsprodukter
Møt Sissel - MENYs Fri For-spesialist

Møt Sissel - MENYs Fri For-spesialist

Allergi eller intoleranse kan oppleves som en stor hindring. Det vil vi gjøre noe med. Sissel Brustad er vår Fri For-spesialist i MENY. Hun har ernæringsfaglig bakgrunn og spisskompetanse på allergi- og intoleransevennlig mat.