Enklere oversikt for deg med allergi eller matintoleranse

Enklere oversikt for deg med allergi eller matintoleranse

Vi har gjort det enkelt for deg med matallergi eller matintoleranse når du skal handle fri for produkter i butikken og i nettbutikken.

Uansett om det er glutenallergi, laktoseintoleranse, egg- eller melkeallergi har vi mange alternative produkter. Vi har gjort det enkelt for deg å orientere deg i det store utvalget både i butikk og på nett.

Allergenfilter i nettbutikken 

Skal du handle på nett? I nettbutikken har vi et allergifilter som enkelt filtrerer ut allergener i alle våre produkter i hver kategori.

Du får full oversikt over alle produktene innenfor hver produktkategori ved å velge hvilken allergen du ønsker å sortere etter. 

Når du har valgt en kategori i nettbutikken, for eksempel bakeri, kan du filtrere etter ønsket allergen. Når du har valgt en kategori i nettbutikken, for eksempel bakeri, kan du filtrere etter ønsket allergen.
Allergenfilteret i nettbutikken filtrerer bort varer med allergenet du ikke ønsker, slik at du kun ser relevante varer for deg.

Samlet på ett sted i butikken 

Alle fri for produkter er godt merket med oransje oblater i våre butikker. Vi jobber også med å samle alle varene på ett sted, dvs tørrvarene i en hylle, alle kjølevarene i en kjøledisk og alle frysevarene i en frysedisk. 

Da blir det lettere for deg å få oversikt og se hele utvalget av allergivennlige produkter.

Alle fri for produkter samlet i en kjøledisk. Alle fri for produkter samlet i en kjøledisk.

Noen av våre bestselgere: