Enkel oversikt over allergener i MENYs nettbutikk

Enkel oversikt over allergener i MENYs nettbutikk

Vi har gjort det enkelt for deg med matallergi eller matintoleranse når du skal handle matvarer i butikken og i nettbutikken.

Uansett om det er glutenallergi, laktoseintoleranse, egg- eller melkeallergi har vi mange alternative produkter. Vi har også gjort det enkelt for deg å orientere deg i det store utvalget både i butikk og på nett.

Allergenfilter i nettbutikken 

Skal du handle på nett? I vår nettbutikk har vi et allergifilter som enkelt filtrerer ut allergener i alle våre produkter i hver kategori.

Du får full oversikt over alle produktene innenfor hver produktkategori ved å velge hvilken allergen du ønsker å sortere etter. 

Filteret sorterer også vekk allergener det er spor av i produktene. Det gjør det enda tryggere for deg med allergi eller intoleranse.
Hos MENY får du et stort utvalg Fri For-produkter Hos MENY får du et stort utvalg Fri For-produkter

Samlet på ett sted i butikken 

Alle Fri For-produkter er godt merket med oransje oblater i våre butikker. Vi jobber også med å samle alle varene på ett sted, som vil si at tørrvarene står samlet i en hylle, alle kjølevarene samlet i kjøledisk og frysevarene samlet i en frysedisk. 

Da blir det lettere for deg å få oversikt og se hele utvalget av allergivennlige produkter.

Alle fri for produkter samlet i en kjøledisk. Alle fri for produkter samlet i en kjøledisk.

Noen av våre bestselgere:

Spør Sissel om allergivennlig mat

Spør Sissel om allergivennlig mat

Har du spørsmål om erstatningsprodukter, oppskrifter eller matlaging til noen med allergi? Vår allergispesialist Sissel svarer deg gjerne!