Slik velger du de beste pølsene

Slik velger du de beste pølsene

En pølse er ikke bare en pølse. Det er et stort utvalg spennende pølser i kjøledisken, og noe som passer enhver smak. Dette er forskjellen på pølsene, og slik velger du de som passer deg best.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glade i pølser, og det gjenspeiles i det store utvalget av wiener-, grill- og spesialpølser i kjøledisken. 

Så hva skal man egentlig velge? Her er våre  tips til pølser du kan grille i sommer:

Skal du grille? Prøv grovkvernet pølse fra Pølsemakerens Beste 

Har du lyst på noen skikkelig smakfulle pølser i sommer? Høyere kjøttinnhold, grovkvernet kjøtt av svinenakke og skikkelig knekk når man biter over er stikkordene for Gildes nye pølseserie.

Pølsene er nøye krydret og inneholder norske oster fra TINE ®, som gir saftige pølser og en fantastisk smaksopplevelse. 

 

Emblem
Når du skal grille pølser med skinn bør du bruke middels varme og snu pølsene ofte. For å unngå at pølsene sprekker kan du du stikke noen hull i skinnet med en gaffel.

Årets nyheter fra Pølsemakerens Beste

Lyst på en saftig og smakfull pølse i sommer? Gilde har to spennende nyheter i år i serien Pølsemakerens Beste. 

  • Chipotle & Arbol
    en chilipølse med to tørkede, meksikanske chilisorter som gir en tydelig chilismak, og som er litt sterkere enn vanlige chilipølser
  • Salsiccia
    En ekte italiensk klassiker som kommer i både kokt og røkt versjon. Pølsene har god smak av fennikel, chili og hvitløk, og passer perfekt i et godt pølsebrød med ditt favorittilbehør eller til en god salat. 

Pølsefavorittene Ostegrill og Bacongrill

Ostegrill og Bacongrill med ost inneholder deilig, norsk gulost som smelter jevnt inne i pølsene når de stekes eller grilles. 

Disse pølsene er litt større enn vanlige grillpølser, og er perfekt når du ønsker en større pølse med mer smak.

Pølser på grillen blir man aldri lei, og er elsket av både store og små Pølser på grillen blir man aldri lei, og er elsket av både store og små

En litt sunnere pølse på grillen

Har du lyst på et magrere alternativ til de vanlige pølsene? Heldigvis trenger ikke en nøkkelhullsmerket pølse bety at det går på bekostning av den gode smaken!

Prøv Gildes Go' & Mager Grillpølse som er nøkkelhullsmerket og har 50 % mindre fett enn vanlige grillpølser. 

Emblem
Topp pølsene med sunnere tilbehør som friske grønnsaker, syltet rødløk og salsa. Velger du i tillegg et grovt pølsebrød eller en speltlompe, så har du en litt sunnere pølsemiddag!
Pimp opp pølsa med godt tilbehør

Pimp opp pølsa med godt tilbehør

Glem ketchup, sennep og sprøstekt løk - her er 10 tips til knallgodt tilbehør som løfter pølsa til nye høyder.

Grillpølse - den gode klassikeren

Fremdeles usikker på hva du bør velge? Klassikeren Gilde Grillpølse er noe som alltid faller i smak hos store og små. Den milde, gode smaken passer godt til det meste av tilbehør og smaker like godt i brød som i lompe. 

Da er det kanskje ikke så rart at den kan smykke seg med å være Norges mest spiste pølse!

Har du alt du trenger?

Sommeren er høysesong for grilling. Enten du bare skal ha et par ventepølser eller skal grille pølser til middag, finner du alt du trenger til pølsemiddagen hos MENY.