Naim - Ferskvarekonsulent

Etter endt lærlingetid som butikkslakter, fikk jeg jobb som kjøttansvarlig. Jeg deltok i traineeprogrammet og fikk etter hvert stilling som ferskvaresjef.
Foto: Erik Norrud

Så søkte jeg på stillingen som ferskvarekonsulent, og fikk den! Dette er en jobb jeg virkelig trives i. Jeg får brukt kunnskapen min hver dag, samtidig jeg får jobbe med opplæring av ansatte og utvikling av våre ferskvareavdelinger.

Det som er så bra med Meny, er at det rekrutteres mye internt. Det at man får muligheten til å avansere og få mer ansvar gjør at folk blir lengre i bedriften.

En av mine viktigste oppgaver er å se potensialet i våre medarbeidere, og sammen med ferskvaresjefene, sørge for at de som vil og kan får muligheten til å utvikle seg. 

Veldig mange av de som i dag jobber på vårt servicekontor, har tidligere jobbet i butikk

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.