Trainee i MENY

Trainee i MENY

Vil du bli trainee i MENY?

Om du liker å jobbe med både mat og mennesker, har du forutsetninger for en flott karriere her hos oss. Dersom du i tillegg har litt høyere ambisjoner enn mange andre, og dessuten viljen til å jobbe hardt for å nå målene dine, åpner det seg enda flere muligheter. Er du også flink til å få med deg andre, inspirere og hjelpe kolleger; ja da er du kanskje en av våre neste kjøpmenn eller ferskvaresjefer. 

Om traineeprogrammet

Traineeprogrammet er et spesialtilpasset kursprogram for deg som ønsker å bli enten kjøpmann eller ferskvaresjef. Programmet går over ti måneder, med oppstart i august hvert år. Du får trening i alle butikkens avdelinger i tillegg til opplæring innen ledelse, økonomi, drift og fag.

Din hovedveileder vil være kjøpmannen i din butikk, eventuelt ferskvaresjefen for ferskvaretraineene.

 

Når starter søknadsprosessen?

Traineekullet for året 2020/2021 er allerede valgt ut. Vi starter søknadsprosessen for året 2021/2021 våren 2020. Søknadsfrist vil være i slutten av april. 

Hvem kan søke?

Butikktrainee

For å søke som butikktrainee bør du ha 2 års relevant utdanning etter videregående skole, for eksempel utdanning innenfor Retail Management, ledelse eller administrasjon.
Du kan også søke hvis du har jobbet i butikk i minst 2 år.

Ferskvaretrainee

For å kunne søke som ferskvaretrainee bør du ha fagbrev som butikkslakter, kokk og/eller sjømathandler, og erfaring fra en av våre butikker.
Du kan også søke hvis du har lang fartstid i butikk, men ikke har fagbrev.

For å søke på programmet må du allerede være ansatt i MENY. Du må ha 100 %-stilling i MENY mens du er trainee.

 

Møt Henrik, Jenny og Sivert

Her kan du se tre korte snutter om to tidligere og en nåværende trainee i MENY.

Det viktigste jeg lærte på traineeprogrammet var hvordan jeg er som kollega og leder.
- Torgeir Trippestad Berg, trainee 2016/17

 

Visste du at?

95 % av alle norske bedrifter har færre enn 20 ansatte. I en gjennomsnittlig MENY-butikk er det 51 ansatte!

 

Gjennomsnittsbedriften i Norge omsetter for rundt 12 millioner kroner. Den gjennomsnittlige MENY-butikken omsetter for 98 millioner, over 8 ganger så mye!

Emblem
Har du spørsmål om traineeprogrammet?

Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i MENY på ledigestillinger@meny.no