First Price

Vi i MENY er opptatt av å gi deg som kunde frihet til å velge, og også innen pris. Det trenger ikke være dyrt å handle på MENY. I de aller fleste varegrupper finner du produkter fra First Price, vårt billigste alternativ – til glede for småbarnsfamilier, studenter og andre prisbevisste.

Hva er First Price?

First Price er en lavprisserie med et variert utvalg av rimelige varer innenfor de fleste varegruppene. First Price finnes i alle MENY-butikker og er et prisgunstig alternativ til de andre merkevarene som tilbys. 

Se det store utvalget av First Price varer her

Alle First Price matprodukter er uten palmeolje.

Lav pris og god kvalitet

Selv om det er billig, betyr ikke det at kvaliteten på First Price-produkter er dårlig. Flere av First Price-produktene har vunnet en rekke produkttester. Bestselgeren First Price Vann med kullsyre kom nylig svært godt ut i Dagbladets test av kullsyrevann, og First Price Kokt skinke og First Price Hvitost kom godt ut i en test Aftenposten gjennomførte i mars 2016.

Bestselgere

Av de 20 mest solgte First Price produktene hos MENY, troner frukt og grønt øverst. Spesielt bananer, gulrøtter, cherrytomater og champignon er populære First Price-produkter som mange kunder setter pris på.

Blant First Price-varene finner du et stort utvalg frukt og grønnsaker, både ferske og fryste, til en rimelig pris.

Kjøttdeig, karbonadedeig og laksefilet er også populære First Price-produkter som MENY selger mye av. Disse er ikke tilsatt vann eller salt, og karbonadedeigen inneholder kun 5 prosent fett. Laksen er en god, norsk råvare.