Forslag til nyttårsmeny

Forslag til nyttårsmeny
Kun det beste er godt nok på årets siste aften, men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal servere. Her har vi satt sammen 3 menyer til hjelp og inspirasjon. Her bør det være noe som faller i smak hos de aller fleste av oss. Velg den nyttårsmenyen som frister mest eller sett sammen din egen.

Romjulen nærmer seg slutten og det er på tide å planlegge nyttårsmenyen. Her har vi satt opp tre forslag til trerettere som alle avlutter året på en særdeles smakfull måte.

Nyttårsmeny 1

ForrettSkalldyrsuppe

Denne skalldyrsuppen med kongekrabbe er lett å lage og fantastisk god. Gjestene dine har neppe smakt maken. Suppen er den perfekte forrett.

HovedrettYtrefilet av Finnmark Rein

Med ytrefilet av reinsdyr på menyen sikrer du selskapet ditt festmat som smaker fantastisk. Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein har masse smak, og det er garantert mørt! Server sammen med stekt sopp. 

DessertMulte Sabayonne

Gratinerte multer er en perfekt avslutning på et godt måltid. 

Nyttårsmeny 2

ForrettSpekeskinke med sopp og persilleolje

En god spekeskinke pirrer både smaksløkene og hever appetitten. Og serverer du skinken sammen med persilleolje basert på en god olivenolje og bladpersille får du en rett med en urtepreget, frisk og grønn smak man rett og slett blir glad av.

HovedrettHelstekt kalkun med cidersaus søtpotetmos og bønnesalat

Med ytrefilet av reinsdyr på menyen sikrer du selskapet ditt festmat som smaker fantastisk. Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein har masse smak, og det er garantert mørt! Server sammen med stekt sopp. 

DessertBringebærkrem på nøttebunn

Nå får du friske, søte bringebær hele året hos MENY. Da er det godt å lage noe som gir smaken av sommer i vinter.

Nyttårsmeny 3

ForrettAsparges med gravlaks

Gravlaks med asparges er den perfekte forrett på den siste dagen i året.

HovedrettNyttårskylling med søt-og mandelpotetmos

Kylling er perfekt som nyttårs hovedrett og MENY sin nye Julekylling veier ca. 2 kilo og er dermed perfekt for 4 personer. Psst - transjer kyllingen ved bordet! Da kommer nyttårsfølelsen raskt.

DessertPanna cotta

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med yoghurt. Nydelig!

Uansett hva du serverer - lykke til med måltidene og godt nyttår!