3 retters vegetarmiddag til nyttårsaften
Kun det beste er godt nok på årets siste aften, og det skal gjerne være 3 retter. For deg som ønsker et kjøttfritt festmåltid har vi satt sammen en nydelig forrett med lune beter og chevrekrem, vår beste oppskrift på innbakt nøttestek og panna cotta med friske bær til dessert.
Lune beter og chevrekrem
Enkel, men imponerende forrett med lune beter i skiver og kremet chevre. Vi topper med hakkede nøtter for god crunch og ekstra smak.
Nøttestek
Nøttestek er vegetarfavoritt nr. 1 når det er jul, og vi har flere varianter å by på. Denne oppskriften er med persillerot, nøtter og linser. Vi har bakt den inn i butterdeig for at den skal holde formen bedre, og for at du skal kunne leke deg med å gi den julepynt. Se oppskrift for tips.
Panna cotta krans
Panna cotta er en av de mest populære dessertene til jul og nyttår. Det er nok både fordi den er god, og fordi den kan lages dagen i forveien, slik at du kan nyte kvelden med venner og familie. Her har vi servert den i en stor bolle, og pyntet kanten med friske bær i fine farger. Du kan også bruke kuttet frukt om du ønsker.