Nytt kvalitetsfôr for hund og katt

Nytt kvalitetsfôr for hund og katt

Publisert 15. februar 2019
Nå finner du et helt nytt merke med dyremat til hund og katt hos MENY! Fauna er utviklet med fokus på kjærlighet til dyrene og av råvarer av høy kvalitet.

Det nye kvalitetsfôret fra Fauna, tar utgangspunkt i at ingen kjæledyr er like.

- Det finnes ikke ett fôr som passer alle typer hunder, sier Jens Kverno, Fauna-ambassadør og deltaker i NRK-serien Jens i villmarka. 

Mange er opptatt av dyr, men få bruker så mye tid sammen med hundene sine som Jens Kvernmo, kjent fra TV-seriene «Vinterdrømmen» og «Jens i Villmarka» på NRK1. Mange er opptatt av dyr, men få bruker så mye tid sammen med hundene sine som Jens Kvernmo, kjent fra TV-seriene «Vinterdrømmen» og «Jens i Villmarka» på NRK1.

Næringsbehovet  til dyrene endrer seg med alder og aktivitetsnivå. Derfor har Fauna en serie produkter som gjør det enkelt å tilpasse fôret etter dyrets livssyklus og livsstil. 

I utviklingen av Fauna har fokuset vært:

  • Gode og sporbare råvarer.
  • Et sortiment tilpasset hundens og kattens ernæringsbehov.
  • Kjærlighet og respekt for dyrene og naturen.

Fôret utvikles av eksperter med lang erfaring.

Fauna kvalitetsfôr til både hund og katt. Fauna kvalitetsfôr til både hund og katt.

Serien består av både tørrfôr og våtfôr:

Fauna tørrfôr er basert på en blanding av lett fordøyelig protein fra fisk, bønner, kylling og laks. Søtpotet er rik på antioksidanter og en utmerket kilde til fiber. Omega-3 og -6 fettsyrer gir en glansfull pels.

Fauna våtfôr er basert på gode råvarer som tunfisk, laks, storfe, kylling, kalkun, grønnsaker og bær. I Fauna våtfôr brukes norsk laks, samt kylling og storfe fra små, lokale bønder i Spania.

  • Les mer om Fauna her