MENY Anbefaler desserter

Utvalgt av norske dessertmager

Vi i MENY-Lauget har nok aldri vært mer glad i jobben vår enn da vi fikk i oppdrag å plukke ut Norges beste desserter.

Vi startet med å samle inn oppskrifter fra Laugets private kokebøker, og plukket ut fire klassiske desserter med rene, gode smaker. Så begynte testprosessen. Hvilken oppskrift ville gi oss karamellpuddingen med best konsistens? Hvilke var de beste panna cottaene? Og hvilke ingredienser ville gi oss den beste Creme Catalanen?

Karamellpudding: Norsk tradisjonsrikdessert med deilig smak av karamell.

Sjokolade panna cotta: Pannacotta med deilig sjokoladesmak og sjokoladebiter. Perfekt sammen med en god bærsaus.

Pasjonsfrukt panna cotta: Klassisk pannacotta med frisk pasjonsfrukt og vanilje.

Creme Catalan: Klassisk spansk dessert med frisk god smak av appelsin og et hint av kanel.

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.