Å markere PRIDE er viktigere enn noen gang

Å markere PRIDE er viktigere enn noen gang

Vi i MENY elsker stort utvalg, ikke bare når det gjelder mat, men på så mange områder. Hos oss skal du kunne være deg selv.

Pride-ukene handler først og fremst om moro og glede, og er en feiring av kjærlighet og mangfold. Samtidig er vi tydelige på at de resterende ukene i året er like viktige.

Gjennom hele året må vi skape trygghet for at alle kan være den de er, uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn, legning og alder.

Pride kalender 2022
Kenneth Skauge, Bærekraftsjef i MENY gleder seg veldig til pride Kenneth Skauge, Bærekraftsjef i MENY gleder seg veldig til pride

Derfor støtter vi Pride

- Vårt mål er å skape et inkluderende arbeidsmiljø der alle kan føle seg velkomne, trygge, respekterte og verdsatte for den de er. Vi ønsker at flest mulig mennesker skal kunne leve gode liv som seg selv, sier Kenneth Skauge.

Hos oss er det rom for alle. Hele året igjennom. Menneskene – med deres personlighet og fagkunnskap – er det viktigste for oss.

Om du er kunde eller ansatt, skal MENY være et sted der du kan føle deg trygg og inkludert.

Og vi arbeider aktivt for at alle skal oppleve det slik. Det er også grunnen til at vi støtter og heier på Pride, og sier Ja til større utvalg.

- Vi har mye å lære, og i løpet av 2022 vil flere hundre ledere i MENY delta på Rosa kompetanse kurs i regi av Foreningen fri. Her skal vi både løfte og bedre vår kompetanse på seksuell orientering og kjønnsidentitet, avslutter Kenneth Skauge.

Happy Pride! 🏳️‍🌈