Et rikt mangfold gjør MENY bedre

Et rikt mangfold gjør MENY bedre

Vi i MENY elsker stort utvalg, ikke bare når det gjelder mat, men på så mange områder. Hos oss skal du kunne være deg selv.

Pride-ukene handler først og fremst om moro og glede, og er en feiring av kjærlighet og mangfold. Samtidig er vi tydelige på at de resterende ukene i året er like viktige.

Gjennom hele året må vi skape trygghet for at alle kan være den de er, uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn, seksuell orientering og alder.

Pride-kalender 2024
Kenneth Skauge, Bærekraftsjef i MENY gleder seg veldig til pride

Derfor støtter vi Pride

- Vårt mål er å skape et inkluderende arbeidsmiljø der alle kan føle seg velkomne, trygge, respekterte og verdsatte for den de er, sier Kenneth Skauge.

- Vi ønsker at flest mulig mennesker skal kunne leve gode liv som seg selv.

Om du er kunde eller ansatt, skal MENY være et sted der du kan føle deg trygg og inkludert.

Vi arbeider aktivt for at alle skal oppleve det slik. Det er også grunnen til at vi støtter og heier på Pride, og sier ja til større utvalg.


Happy Pride! 🏳️‍🌈

Mat og desserter til Pride-feiringen

Uansett om du feirer Pride med brask og bram eller foretrekker å feire med de aller nærmeste, er det stas å by på god mat, drikke og fargerike desserter som passer anledningen.

Her er noen gode oppskrifter som passer ekstra godt til feiring og festlige lag!

Enkelt og skikkelig digg! Sett fram et godt utvalg av tilbehør, grønnsaker og topping, og la gjestene komponere sine egne favoritter.

Fargerike søtsaker 

Sett farge på maten! Litt ekstra farger lyser opp til hverdag og fest, og Pride er en perfekt anledning til å servere fargerik mat. 

Feire Pride med regnbuens farger 🌈