Lagre oppskrifter i kokebok

Lagre oppskrifter i kokebok

Har du noen favoritter blant våre oppskrifter, gode middagstips eller en favorittkake? Som innlogget Trumf-medlem inn på meny.no, kan du lagre oppskrifter i din egen digitale kokebok.

Når du finner en god oppskrift er det viktig å kunne ta vare på den til senere. Derfor har vi gjort det enkelt å lagre oppskriftene du ikke vil glemme bort, slik at du kan lage din egen, personlige kokebok her på meny.no.

Alle oppskriftene du lagrer, vil bli tilgjengelige både på web, mobil og i app. De ligger klare når du står i butikken og lurer på hva du skal ha til middag!

Gå til din kokebok

Slik lagrer du oppskrifter

1. Logg inn (om du ikke allerede er innlogget)
2. Klikk på hjertet nederst i høyre hjørne på oppskriften

Oppskriftene du markerer med hjerte vil automatisk legge seg på en egen side. Du finner tilbake til den i profil-menyen øverst til høyre på meny.no.

Lagre dine favorittoppskrifter i vår digitale kokebok, så kan du gå tilbake og finne dem igjen når du lurer på hva du skal ha til middag eller bake til selskapet.

Lagre fristende retter fra vår ukemeny

Vi har mer enn 2200 oppskrifter


Handle hele oppskriften med ett klikk

Visste du at med få klikk kan du legge alle ingrediense i en oppskrift i handlevognen? Som innlogget Trumf-medlem tilpasses varene din kjøpshistorikk. Slik får du dine yndlingsingredienser til oppskriften!

Klikk på den røde knappen med handlevogn-ikon, velg hjemlevering og få varene til dine favorittoppskrifter levert hjem på døren fra kun kr. 59,-

I MENY-appen kan du lage handlelister, se ukens tilbud, dine kuponger, sjekke Trumf-saldo, bruke bonus, se ukens middagstips og mye mer!