Ofte stilte spørsmål om å betale med Trumf-bonus i butikk

Ofte stilte spørsmål om å betale med Trumf-bonus i butikk

Oppdatert 17. april 2024
Du kan bruke Trumf-bonus til betaling av din handel hos MENY. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål for betaling med bonus i butikk.

Hvordan betaler jeg med oppspart Trumf-bonus?

Det er enkelt, du må bare aktivere bonusen før du betaler! Det kan du gjøre på denne siden, i MENY-appen eller via SMS. Husk å skanne ditt Trumf-kort eller betale for handelen med ditt Trumf-registrerte bankkort for å bruke bonusen.

Aktivere bonus på meny.no

  1. Gå inn på profilmenyen din og velg "bruk bonus", eller gå direkte til siden her
  2. Velg hvor mye bonus du vil bruke
  3. Trykk aktiver og betal din neste handel hos MENY med bonusbeløpet. Du kan bruke bonus både i en MENY-butikk eller i nettbutikken.

Aktivere bonus med SMS

Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Bruker du ikke alt, vil det resterende gå tilbake til din Trumf-konto. 

  1. Send UTTAKMENY til 2155. Du får etter kort tid en bekreftelse på SMS
  2. Skann ditt Trumf-kort i kassen, eller betal med ditt Trumf-registrerte kort.

Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf.

Har du ikke tilgang til internett? Trumf-kundeservice kan aktivere den for deg. Ring 22 56 33 00 for hjelp med aktiveringen.

Hvordan fungerer det å betale med bonus i butikk eller i nettbutikken? 

Har du aktivert din Trumf-bonus, kan du neste gang du betaler i butikk velge å betale med den aktiverte bonusen. Det skjer når du (eller andre i ditt Trumf-medlemskap) betaler med ditt Trumf-registrerte bank- eller Trumf-Visa kort, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen. Har du registrert mobilnummer hos Trumf vil du (og andre i ditt medlemskap) motta SMS når bonusen er aktivert og brukt. Shell Mastercard fungerer ikke til bonusuttak eller bonussparing i dagligvare.

Er din første handel etter aktivering av bonus i nettbutikken brukes den automatisk der. Du (og andre i ditt medlemskap) får beskjed på SMS om at bonusen blir brukt når varene blir handlet for deg. Du vil se at bonusen er trukket fra når betalingen er trukket fra kontoen din. Beløpet som trekkes fra er da SUM BETALT (som vist på kvitteringen i MENY Nettbutikk) minus bonusuttaket. Reservert beløp i nettbutikken vil ikke reduseres med din aktiverte bonusbetaling. 

Hvorfor er ikke reservert beløp i nettbutikken redusert med min aktiverte bonusbetaling?

Grunnen for det er at det kan skje at bonusen allerede blir brukt før utleveringstidspunkt av bestillingen dersom du (eller andre i ditt Trumf-medlemskap) handler og betaler med bonus i fysisk butikk. 

Hva skjer dersom jeg handler for et beløp som er mindre enn bonusbeløpet jeg aktiverte?

Dersom du handler for et mindre beløp, vil overskytende beløp bli tilbakeført til din Trumf-saldo. Du vil få en SMS med informasjon med beløpet som er tilbakeført. 

Kan jeg kansellere en bonus jeg har aktivert?

Ja, det kan du! Så lenge du ikke har brukt bonusen enda, kan du kansellere aktivert bonus her.  

Kan jeg ta ut bonusen i kontanter?

Nei, du kan ikke ta ut bonus i butikk i form av kontanter, men du kan overføre den til din bankkonto og gjøre et uttak i en minibank.  

Hvordan overfører jeg oppspart Trumf-bonus til min bankkonto?

Du kan enkelt gjøre det her.  

Hvordan kan jeg bruke min oppsparte Trumf-bonus?

Det er enkelt å bruke oppspart Trumf-bonus! Velg om du vil: