Fiskeriministeren roser MENYs fiskesatsing
Tirsdag 3. april besøkte fiskeriministeren MENY Vollebekk i Oslo, hvor han fikk en grundig innføring i MENYs fiskesatsing og spesielt det nyeste middagskonseptet Fisk på 1-2-3.
- Jeg er imponert over den jobben MENY gjør for å satse på enkle løsninger, enten det er til enslige, barnefamilier eller andre som ønsker å spise sunnere. Forbrukerne sier de vil spise mer fisk og da er det viktig at næringen legger til rette for fisk i en travel hverdag, sier Per Sandberg.
Fiskeriministeren peker også på at det å spise fisk er mye enklere enn det vi tror, og at en fiskemiddag er like enkel å tilberede som for eksempel fredagstacoen.
Han er også glad for at MENY satser på fagfolk og tar ansvar for opplæring av unge mennesker i en næring som har et stort behov for fagarbeidere.
- Sjømatnæringen er i enorm vekst, og da trenger vi unge faglærte mennesker som ønsker å satse på en karriere innen dette faget, sier Sandberg.
Kategoridirektør i MENY, Einar Gundersen er glad for annerkjennelsen fra fiskeriministeren.
- Vi har jobbet mye med å tilby enkle løsninger for folk som ønsker å spise mer fisk. Med den nye enkle løsningen vår, fisk på 1-2-3, ser vi også at salgstallene igjen begynner å peke oppover, sier han.