Mobilbetaling: Du kan tæppe hos MENY

Mobilbetaling: Du kan tæppe hos MENY

Publisert 2. desember 2019 Oppdatert 11. januar 2021
Kontaktløs betaling har nå åpnet i alle MENY-butikker, også kalt «tæpping». Det betyr at du slipper å sette inn kortet og taste PIN-koden når du betaler.

Slik tæpper du bankkortet

Med kontaktløs betaling eller tæpping slipper du å stikke kortet inn i kortterminalen. Det holder at du tæpper kortet på terminalen for å betale. For beløp under 400 kr trenger du ikke å taste inn PIN-kode, mens beløp over 400 kr krever PIN-kode.

Får jeg Trumf-bonus om jeg tæpper kortet?

Ja, dersom du tæpper et Trumf-registrert bankkort.... 

De aller fleste får Trumf-bonus automatisk når de tæpper et Trumf-registrert bankkort. Hvis "BankAxept" står på baksiden av kortet, har du mest sannsynlig en eldre versjon av kontaktløs kort, og du må da sette inn kortet i bankterminalen ved betaling for å få Trumf-bonus.

Nei, ingen Trumf-bonus med mobilbetaling

Du kan også betale med mobil eller smartklokke som støtter Apple Pay og Google Pay. Dersom du betaler med mobil eller smartklokke må du skanne Trumf-kort før du betaler for å få Trumf-bonus.

Er du usikker på om du har en nyere versjon av kontaktløs betaling eller ikke, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din. 

  • Les flere spørsmål og svar om tæpping her

Hvorfor må jeg godkjenne beløpet med «OK»?

Når man må trykke «ok» gjøres det et oppslag for å se om man er medlem av en lojalitets- eller rabattordning som Trumf, og så beregnes beløpet man skal betale. 

Det er da man sjekker om man er Trumf-medlem og beregner prisene på nytt om man f.eks. har handlet et kupongtilbud som gir ekstra medlemsrabatt, og beregner poengene som samles på dette kjøpet.