Du kan tæppe hos MENY

Du kan tæppe hos MENY

Oppdatert 9. mars 2023
I alle MENY-butikker er kontaktløs betaling, også kalt «tæpping» mulig. Det betyr at du slipper å sette inn kortet og taste PIN-koden når du betaler. Husk å scanne ditt Trumf-kort for å spare bonus og få kupongrabatt om du betaler med mobilen.

Slik tæpper du bankkortet

Med kontaktløs betaling eller tæpping slipper du å stikke kortet inn i kortterminalen. Det holder at du tæpper kortet på terminalen for å betale. For beløp under 400 kr trenger du ikke å taste inn PIN-kode, mens beløp over 400 kr krever PIN-kode.

Får jeg Trumf-bonus om jeg tæpper?

Nei, du får ikkeTrumf-bonus med mobilbetaling

Mange betaler med sin mobil eller smartklokke som støtter Apple Pay og Google Pay. Husk at dersom du betaler med mobil eller smartklokke må du skanne ditt Trumf-kort før du betaler for å få Trumf-bonus. Det finner du i MENY-appen. 

Husk å scanne Trumf-kortet ditt i kassa for å spare bonus før du betaler med mobilen. Husk å scanne Trumf-kortet ditt i kassa for å spare bonus før du betaler med mobilen.

Ja du får Trumf-bonus, om du tæpper et Trumf-registrert bankkort.... 

De aller fleste får Trumf-bonus automatisk når de tæpper et Trumf-registrert bankkort. Hvis "BankAxept" står på baksiden av kortet, har du mest sannsynlig en eldre versjon av kontaktløs kort, og du må da sette inn kortet i bankterminalen ved betaling for å få Trumf-bonus.

Er du usikker på om du har en nyere versjon av kontaktløs betaling eller ikke, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din. 

  • Les flere spørsmål og svar om tæpping her

Hvorfor må jeg godkjenne beløpet med «OK»?

Når man må trykke «ok» gjøres det et oppslag for å se om du er medlem av en lojalitets- eller rabattordning som Trumf, og så beregnes beløpet man skal betale. 

Det er da vi i MENY sjekker om du er Trumf-medlem, og deretter beregner prisene på nytt om du har handlet en kupong som gir ekstra rabatt, samt beregner Trumf-bonusen som samles på det kjøpet.