Nye MENY Down Town søker butikkmedarbeidere heltid!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.

MENY skal åpne en helt ny butikk på Down Town senteret i Porsgrunn, høsten 2024. I den forbindelse søker vi etter medarbeidere som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.
MENY Down Town er budsjettert med ca. 80 millioner i årlig omsetning og ca. 25 ansatte.

Du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på, og du kan naturligvis søke på alle stillingene.

Merk: grunnet ferieavvikling vil rekrutteringsprosessen starte opp i midten av august.

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Oppstart: 01.11.24
Du må være fylt 18 år, og kunne beherske norsk.

Ferskvaremedarbeider
Som ferskvaremedarbeider vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Det kan også være at du vil arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består i å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder.

Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

Kasse- og kolonialmedarbeider
Som kassemedarbeider vil du være butikkens fremste ambassadør, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer, er kasseavdelingen ansvarlig for påfyll og salg av aviser og blader, tobakksvarer, gavekort og apoteksvarer. Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange kunder skal betjenes og mange varer skal fylles i løpet av dagen, du må derfor trives med hektisk tempo.

Du vil også arbeide i kolonialavdelingen hvor dine hovedoppgaver i stor grad vil bestå i varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. I kolonialavdelingen vil du arbeide med tørrvarer, frossenvarer, meieriprodukter samt øl og mineralvann, som sammen utgjør en betydelig del av butikkens sortiment.

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer, ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Om du er student, har hull i cv’en eller ikke har arbeidserfaring, er vi ikke så opptatt av. Det viktigste er at du er lærevillig, blid og liker å stå på. Du må kunne løfte tungt og takle å gå mange skritt, for her skjer det alltid noe!

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Down Town skal bli en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange og kanskje akkurat denne stillingen er starten på ditt dagligvareeventyr? Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Vi ønsker å gjøre søknadsprosessen enkel for deg og derfor trenger du ikke å inkludere et søknadsbrev. I stedet svarer du på noen spørsmål der vi får vite om deg og dine kvalifikasjoner. Skriv gjerne utfyllende hvis du har mye å dele. Og fordi vi synes det er spennende å se om du har arbeidserfaring eller annen relevant erfaring, må du laste opp CV.

Dersom du ønsker å kontakte butikken for å presentere deg som en mulig ny kollega, anbefaler vi at du søker elektronisk først. Vi tar ikke imot fysiske søknader i butikk, og leser elektroniske søknader forløpende. Kandidater vi ønsker å bli bedre kjent med, vil motta invitasjon til intervju via telefon eller e-post. Uansett utfall vil du få tilbakemelding fra oss.

Vi ser frem til å lese søknaden din og ønsker deg velkommen til MENY!

 

Send søknad Tilbake