bestille innsyn og utlevering (dataportabilitet) av dine personopplysninger

I tråd med personopplysningsloven har du rett til å få innsyn i de personopplysningene MENY og Trumf behandler om deg. MENY og Trumf vil gi deg innsyn i alle personopplysninger vi har samlet inn på deg. 

Er du Trumf-medlem?

Ønsker du innsyn og/eller utlevering av dine personopplysningene, ber vi deg gjøre dette på trumf.no. Der vil du enkelt og raskt kunne bestille innsyn innenfor ulike områder av persondata, og selv definere hvilken periode du ønsker innsyn og utlevering basert på. Innsynet vil gi deg tilgang til dine personopplysninger i PDF-format. Klikk her for å få innsyn i dine personopplysninger i forbindelse med Trumf. Her kan du også lese mer om hvordan Trumf behandler dine personopplysninger.

Er du ikke Trumf-medlem?

Dersom du ikke er Trumf-medlem, men handler som gjest eller bedrift i vår nettbutikk, er det MENY som er behandlingsanvarlig for dine personopplysninger hva gjelder kjøp i nettbutikken. Ønsker du innsyn i disse opplysningene, send en epost til nettbutikk@meny.no, og presiser i eposten at du ønsker innsyn i kjøpshistorikk i nettbutikken. Vi vil svare deg på epost innen 30 dager.

Lurer du på hvordan vi behandler dine personopplysninger i MENY? Les mer om det og hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler (cookies) her