Snacks til fotball-EM

Snacks til fotball-EM

Oppdatert 11. juni 2021
Fotball-EM er endelig i gang! Skal du følge med ditt favorittlag? Her er våre beste tips til rask og god middag, spennende snacks og digg kosemat til den store fotballfesten.

En ting er sikkert; man vil ikke gå glipp av et sekund av fotballen! Her er noen enkle, raske og gode tips og oppskrifter til rask mat du kjapt kan diske opp rett før kampen eller i pausen. 

Rask mat når fotball blir viktigst

Når det er fotball-EM, blir det viktigere enn mat for mange. Man vil heller se på kamp enn å stå ved grytene. En enkel og god løsning er de ferdige middagene fra MENY som kun trenger og varmes.

Her finner du et stort utvalg spennende smaker fra hele verden og mange ulike retter. Superenkelt og like godt som hjemmelaget. 

Ferdig middag på 1-2-3

Fingermat for mange 

Kyllingvinger, buffalo wings eller kyllingklubber. Kjært barn har mange navn, men uansett hva du kaller dem kommer du ikke unna at dette er perfekt fingermat.

For å gjøre kyllingvingene ekstra gode, anbefaler vi å toppe dem med sauser fra Sticky Fingers. Kyllingvinger får du både rå og ferdig grillet i tillegg til nystekte og varme fra varmeskapet. 

Flere gode oppskrifter:

Lettvint mat til sportssendingen

Lettvint mat til sportssendingen

Vi elsker sport! Men når man ivrig følger med på sendingene for å heie fram favorittene, gjør det ofte at maten kommer i andre rekke. Her er våre beste tips til kjappe og enkle middager, snacks og kosemat så du kan følge med på VM i skiskyting.

Enkel salat

Du kommer langt med en god salat. I salatbaren finner du hver dag friske, ferdigkuttede grønnsaker og ulike dressinger.

Sett sammen dine favoritter, og topp salaten med skinke eller kylling og ta med deg en nystekt baguette.

Ikke gå glipp av kampens avgjørende øyeblikk – bestill alt du trenger på nett og få varene levert rett hjem!

Lasagne på 5 minutter

Lasagnen fra MENY løser tidsklemmen mellom jobb og kampstart, og gir deg en god middag på under 5 minutter.

Ta med deg en stor eller liten form hjem, og varm den opp i mikroen eller ovnenrett før kampstart.

Rask lasagnemiddag før kampstart? Vi har alt du trenger:

Det er lite som slår en skikkelig god pizza når kampen er i gang! Det er lite som slår en skikkelig god pizza når kampen er i gang!

Pizza med spennende topping 

Pizza er perfekt perfekt fotballmat – særlig hvis man skal ha venner på besøk. 

MENYs ferdige pizzaer er bakt på surdeig. Alt er laget fra bunnen av, og hver pizza formes for hånd. Slikt blir det god pizza av! 

Prøv en av disse

Enkel nachos med rømme

Nachos er kosematen som aldri slår feil! Lag en god salsa, server med rømme, jalapenõs og guacamole. Perfekt snacks foran TV-en

Enchiladas med kylling

Digg, gratinert enchilada med kylling, tomatsaus og masse smeltet ost! Perfekt å kose seg med i pausen, og retten gjør seg nesten selv i ovnen. 

Snacks til fotballkampen

Snacks og søtsaker må man naturlig nok ha, både av det søte og salte slaget. Kjøp nystekte bakervarer, ferske kaker, eller finn dine favorittchips i vårt store utvalg.

Morsom fotballkake

Lyst til å feire litt ekstra? Lag en kul fotballkake du kan servere til kampen! Dette er også en perfekt kake å overraske og imponere en fotballsupporter med.

Ikke glem drikke til kampen!