Velkomstdrinker: 5 forfriskende oppskrifter

Velkomstdrinker: 5 forfriskende oppskrifter

Velkomstdrink er noe av det hyggeligste man kan få når man kommer på besøk, men hvilken velkomstdrink skal man velge? Her er våre tips til aperitiff alle vil ha mer av.

En god fest starter gjerne med noe godt i glasset. Som gjest kan det være fint å få en velkomstdrink i det man kommer inn døren, som en "ice-breaker" og fin start for å få i gang praten de første minuttene i et selskap. 

Mer stas med drink 

Det er svært populært å servere musserende som velkomstdrink, gjerne av typen champagne, cava eller prosecco, men er det er vel minst like spennende og stas med en skikkelig velkomstdrink?

Det trenger verken være dyrt, tidskrevende eller avansert. Se disse tipsene: 

Tips 1: Server en sprudlende drink av kun iste, Sprite, appelsinbåter og bær. Den ser vakker ut i en glassbolle eller karaffel, - perfekt som velkomstdrink utendørs på en varm sommerdag.

Lag vakre isbiter til velkomstdrinken ved å fryse bær og spiselige blomster i vann.

Tips 2: Denne punchen av eplejuice, sitronsaft og einebær an serveres gjerne i avkjølte drinkglass.

Tips 3: Mocktail er en alkoholfri cocktail. Denne er laget av jordbær, tranebærjuice, sitronjuice og knust is. Perfekt til en varm sommerdag, når du skal ha gjester eller til Valentine's day.

Tips 4: Mimosa kalles gjerne verdens enkleste drink, og dermed perfekt når du skal lage og servere til mange gjester. Kun 50/50 mineralvann og appelsinjuice. 

Emblem
For en voksen variant, kan du bytte ut mineralvann med cava eller annen musserende vin.

Tips 5: Dette er en enkel, alkoholfri drink med Fanta, mangojuice og friske jordbær.

Server gjerne i pene glass med isbiter og ekstra jordbær!