Angusburger – vår beste hamburger Se video

Angusburger – vår beste hamburger

Ingenting slår grillmat om sommeren, og en saftig burger med luftig brød og frisk salat blir aldri feil! Den perfekte burgeren er laget av norsk Angus med nøyaktig 22 prosent fett, og du får den bare hos MENY.

Du vet det er sommer når du kjenner duften av grillmat sive gjennom nabolaget.

Tanken på en smakfull og dryppende saftig burger fra grillen kan gi vann i munnen, gjerne toppet med saftig bacon, sprøstek løk, smeltet cheddar, en god bifftomat, en sennep som sparker litt og knasende sprø salat i et luftig burgerbrød.

Prøv vår aller beste burger:

Perfekt burger med the perfect blend

Angusburgeren, som du finner i kjøttdisken hos MENY, er laget på en helt unik oppskrift.

Kokkene i MENY-Lauget har sammen med pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger kvernet, blandet og stekt seg frem til den perfekte blandingen: 100% norsk Angus med nøyaktig 22% fett. Resultatet er en maksimalt saftig og smaksrik 

Vår perfekte burger lager vi av 100% norsk, fersk Angus. Vi bruker en blanding av rene muskler og ikke sorteringskjøtt.

- Når vi grovkverner vår blanding av bog, brisket og høyrygg gir dette den optimale fettprosenten, som igjen bidrar med god saftighet og masse smak. Denne burgeren er perfekt på grillen, sier Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-lauget.

Husk godt tilbehør til burgeren

Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving. Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving.

Ikke noe tull – bare bra burger

Siden Angusburgeren består av så gode råvarer, er den kun smaksatt med litt salt for å fremheve den rene, gode kjøttsmaken.

Målet har vært å skape den perfekte burgeren, og vi er utrolig stolte over resultatet! Ikke noe tullball, bare veldig bra burger.

En rekke av verdens mest profilerte kokker og restauranter foretrekker kjøtt fra Angus-rasen, og det er enkelt å forstå hvorfor. Norsk Angus er storfe av ypperste klasse og kjent for perfekt marmorering, som gir kjøtt av den aller beste kvaliteten.

At kjøtt er perfekt marmorert betyr at fettet i kjøttet er jevnt fordelt i stykket. Det er fettet som gir kjøttet smak og gjør det saftig og mørt.

En hemmelighet bak det gode kjøttet er at norsk Angus er en rase som trives godt utendørs En hemmelighet bak det gode kjøttet er at norsk Angus er en rase som trives godt utendørs

I samarbeid med Meny, Prima Jæren og Nortura lager vi noe av det beste kjøttet som er å få. Norsk Angus er en funksjonell rase med god helse, forteller leder i Norsk Aberdeen Anguslag og angusbonde Svein Eberhard Østmoe.

- Dyrene er gode grovfôr-utnyttere som passer utmerket til beite i fjell og skog. Slik forvandler de norske ressurser til marmorert kjøtt i verdensklasse, forklarer han. 

Slider, burger eller King

I kjøttdisken vår finner du både den originale angusburgeren i normal størrelse på 130 gram og slider - en 70 grams miniburger.

Vår beste angusburger får du i 3 størrelser: 70g, 130g og 180g Vår beste angusburger får du i 3 størrelser: 70g, 130g og 180g

Nå får du også nyheten K.O.W Burger (King Of The World Burger) på 180 gram, for deg som vil ha enda mer av det gode.

Sliders - liten burger med mye smak

Sliders - liten burger med mye smak

Miniburgerne er både kosemat og fullverdig middag. Lek deg med en miks av spennende smaker neste gang du legger sliders på grillen. Her er alt du trenger å vite om miniburgere!

Slider - liten og smakfull

Selv om den er liten, er slideren proppfull av smak! Dette er en perfekt burger for deg som vil prøve ulike smakskombinasjoner.

Framfor å steke vanlige hamburgere, kan du lage flere slidere per person og leke deg med ulike gode toppinger, sauser og oster.

Med de mindre sliderne kan du utforske en verden av smaker! Med de mindre sliderne kan du utforske en verden av smaker!

Et magrere alternativ

I kjøledisken finner du også ferdigpakkede angusburgere og -sliders. Disse er et litt magrere alternativ med 14 % fett, men er et godt og smakfullt alternativ til andre ferdigburgere. Topp med syltet rødløk, chipotlemajones, en spennende ost og frisk salat.

I kjøledisken finner du også anguskjøttdeig dersom du ønsker å lage dine egne burgere fra bunnen av.