5 tips til en stressfri førjulstid

5 tips til en stressfri førjulstid

Ferdig julemat av høy kvalitet og netthandel gjør julen mindre stressende. Se flere tips som gjør at du får du en rolig og stressfri førjulstid.

Julen kan være en stressende tid for mange, men med våre gode tips og råd er det bare å senke skuldrene og nyte hele desember - fra start til slutt.

Her er 6 tips til hvordan du kan få en stressfri førjulstid:

1. Du må ikke lage alt selv

I år har vi bakt, stekt, forberedt og testet for deg, og resultatet er en serie med produkter som vil hjelpe deg på kjøkkenet i julen.

Du finner ferdig tilbehør av høy kvalitet som du kun trenger å varme opp - og som smaker som hjemmelaget. Prøv også vår nystekte ribbe, ferdig risgrøt og saftige medisterkaker. 

MENYS SAUSER: Konsentrer deg om selve ribben, kalkunen eller lutefisken så lager vi sausen for deg. Alt du trenger å gjøre, er å varme sausen i et vannbad. MENYS SAUSER: Konsentrer deg om selve ribben, kalkunen eller lutefisken så lager vi sausen for deg. Alt du trenger å gjøre, er å varme sausen i et vannbad.

Visste du at du kan lagre handlelister på Min Side? Få full oversikt over hva du trenger til jul!

2. Spør en matarbeider i butikken

For at du skal få personlige svar og hjelp til alt du måtte lure på, møter du hver dag kunnskapsrike matarbeidere og kokker i butikken – våre egne Julehjelpere.

Spør oss om alt fra hemmeligheten bak sprø pepperkaker til hvilken matgave som trolig vil falle i smak hos svigermor.

3. Få julevarene levert på døren

For at du skal få mer tid til å perfeksjonere pepperkakehuset, leverer vi julevarene dine på døren.

På nett finner du det samme store utvalget som i butikk, og du kan få levering allerede samme dag når du bestiller før kl. 12:00.

Se når vi leverer i julen


4. Gi bort matgaver

For å gjøre julegavehandelen enklere, har vi laget smakfulle gaver som passer som vertinnegaver og dessuten gjør seg like godt under treet. 

Våre gaveesker fra JAcobs Utvalgte er perfekt som vertinnegave eller julegave til den matglade. Våre gaveesker fra JAcobs Utvalgte er perfekt som vertinnegave eller julegave til den matglade.

Har vi ikke noe ferdig sammensatt som passer? Plukk lekre og eksklusive premiumvarer fra Jacobs Utvalgte. For en søtmums passer det godt med mørk sjokolade, premiumlakris og konfekt, mens en hobbykokk kanskje setter mer pris på gode oljer og krydder.

5. La oss lage middagen for deg

Vi har en stor serie ferdige kvalitetsmiddager du bare trenger å varme opp - resten har våre kokker gjort for deg.

Prøv vår superpopulære fiskesuppe, klassisk lasagne, butter chicken eller en varmende biff stroganoff. 

Ferdig middag på 1-2-3

Ekstra dårlig tid? Vi har varmmat i alle våre butikker, og nystekt ribbe gjennom hele juletiden!