Julens ribbe
bilde av embelem

Julens ribbe

Ribbe serveres hos de aller fleste en gang i løpet av jula, og mange har ribbe på selveste julaften. Ribbe gjør seg nesten selv, det eneste du må passe på er å få svoren sprø. Resten av tiden kan du vie til det gode tilbehøret.

  • Tynnribbe Av Svin Jæren Smak pr Kg
    • Holdbarhet: Minst 4+ dager

    Tynnribbe

    Av Svin Jæren Smak pr Kg

    233,00 kr/kg
  • Tynnribbe Av Svin pr Kg
    • Holdbarhet: Minst 4+ dager

    Tynnribbe

    Av Svin pr Kg

    179,00 kr/kg
  • Tynnribbe av svin ca 3 kg Jæren Smak

    Tynnribbe

    av svin ca 3 kg Jæren Smak

    675,00 kr

    3 kg

    225,00 kr/kg

    Midlertidig utsolgt

Den klassiske julemiddagen med ribbe

Lag medisterpølser, medisterkaker, en god ribbesaus og surkål til ribba. Er det knapt med tid, finner du alltid det gode tilbehøret hos MENY.

Dette må du huske på til ribbemiddagen

En god ribbe begynner med gode råvarer og må tilberedes riktig for å få det perfekte resultatet. Her er våre beste tips og triks til den beste ribba med sprø svor til julemiddagen.

  • Potet Mandel 2kg
    • Holdbarhet: Minst 4+ dager

    Potet

    Mandel 2kg

    64,90 kr

    32,45 kr/kg

  • Surkål Hjemmelaget 450g Nora

    Surkål

    Hjemmelaget 450g Nora

    24,50 kr

    54,44 kr/kg

Vår aller beste ribbe

Med god marmorering og kjøttfylde kan du sørge for at julemiddagen blir en suksess uten sidestykke. Jæren Smak-ribbe finner du i alle MENY-butikker og i MENYs nettbutikk, og i utvalgte butikker får du også tak i Jæren Smak ribbe av utegris. 

Server en Matskatt-ribbe til jul

  • Tynnribbe av svin ca 3 kg Jæren Smak

    Tynnribbe

    av svin ca 3 kg Jæren Smak

    675,00 kr

    3 kg

    225,00 kr/kg

    Midlertidig utsolgt
  • Tynnribbe Av Svin Jæren Smak pr Kg
    • Holdbarhet: Minst 4+ dager

    Tynnribbe

    Av Svin Jæren Smak pr Kg

    233,00 kr/kg

Slik bruker du restene av ribba

Ribbe til overs? Fortvil ikke, det finnes mange spennende måter å bruke restene på! Asiatiske smaker egner seg godt med ribba, men røyksmak og et hint av sommer kler også ribba spesielt godt. 

Emblem
Det har blitt veldig populært å servere ribbe med asiatiske smaker. Prøv dette på julebordet, eller når du skal lage noe nytt og godt av restene.

Ny vri på juleribba

Har du lyst til å servere noe litt annerledes i romjula, eller er du litt lei de samme gamle julesmakene?
Prøv noen av disse oppskriftene for en spennende vri på ribba: