Helstekt kalkun med stuffing er festmat som passer til både julaften og nyttårsaften. Saftig kalkunfilet er et enklere alternativ dersom man ikke er så mange, gjerne med waldorfsalat og god saus. Her får du tips og oppskrifter til perfekt kalkun, saus, stuffing og alt det gode tilbehøret som hører med.
Saftig kalkunbryst-, eller filet er et godt alternativ til mindre selskap. Tilbered gjerne hel i stekepose får ekstra godt resultat, og server med det samme tilbehøret.
Sliter du med å få kalkunen saftig, og ender opp med en tørr og kjedelig kalkun? Fortvil ikke, det er er enklere enn du tror å servere en saftig og smakfull kalkun! Hemmeligheten bak en saftig kalkun, er nemlig steketid og hviletid. Her er våre beste tips!
En god waldorfsalat, appelsinsaus, rosenkål og gulrøtter er klassisk tilbehør som aldri går av moten. Har du likevel lyst på noe litt annerledes har vi flere oppskrifter som egner seg.
Prøv en av disse oppskriftene: