Årets best i test ribbe 2021 - Jæren Smak utegris Se video

Årets best i test ribbe 2021 - Jæren Smak utegris

Publisert 3. desember 2021
TV2 Hjelper Deg har kåret Jæren Smak juleribbe av utegris til best i test og gav den terningkast 6! Sikre deg vår beste ribbe til jul - Jæren Smak får du kun hos MENY.

Den beste ribba kommer fra en gris som har det godt! Jæren Smak juleribbe av utegris er godt marmorert, har god kjøttfylte og akkurat nok fett til å gi sprø svor og saftig, smakfull ribbe.

Det var testpanelet helt enige i. 

Årets testpanel bestod av tre kokker med lang erfaring; Sylvia Vavik, Eirik Lillebø og Wenche Andersen.

Det er ikke mulig å få bedre ribbe enn dette.
- Eirik Lillebø, testdommer

Klar testvinner med terningkast 6

Testpanelet var svært fornøyde med ribba og gjettet umiddelbart at den var av utegris. Med god marmorering, smak og knasende sprø svor får denne ribba strålende tilbakemeldinger fra testpanelet. 

Ribba fra Jæren Smak ble testens klare vinner med terningkast 6, med kommentarer om at det ikke er mulig å få en bedre ribbe. 

Les hele testen her

Kun i ferskvaredisken hos MENY

Testvinneren merket Jæren Smak utegris finner du kun i ferskvaredisken hos utvalgte MENY-butikker. Spør etter utegris i ferskvaredisken for å sikre deg den beste ribba til julefeiringen!

Har de ikke Jæren Smak ribbe av utegris i din butikk? Spør i ferskvaredisken om de kan bestille inn til deg!
Gode julepølser av utegris hos MENY

Gode julepølser av utegris hos MENY

Utegrisene på Bjuland lever fritt på store områder og driver med sitt. Det gir julens beste pølser i ferskvaredisken vår!

Flere ribbetyper fra Jæren Smak

Testvinneren er Jæren Smak utegris, men det finnes også flere andre ribber med vårt kvalitetsmerke Jæren Smak:

  • Frossen tynnribbe
  • Juleribbe (fra ferskvaredisken)
  • Tynnribbe (fra ferskvaredisken)

Alle ribbene har god marmorering, god kjøttfylde og nok fett under svoren til å gi en knasende sprø svor. Får du ikke tak i ribbe av utegris, anbefaler vi en av våre andre Jæren Smak ribber. 

Slik lages vår beste ribbe fra Jæren Smak

Slik lages vår beste ribbe fra Jæren Smak

Den beste ribba kommer fra en gris som har det godt. Ribbe fra Jæren Smak er godt marmorert, god kjøttfylte og akkurat nok fett til å gi sprø svor og saftig, smakfull ribbe. Dette er vår premiumribbe fra Jæren Smak.

Terningkast 5 til ribbe i stekepose

Er du en av dem som ikke helt får dreisen på sprø svor og saftig ribbe? Denne ribba fra Folkets gjør alt for deg - du trenger ikke engang ta den ut av posen! 

Testpanelet var imponert over at ribba både hadde sprø svor og var saftig. De ble spesielt imponert over kvalitet og smak når det ble røpet at denne ble stekt i medfølgende stekepose.

Folkets ribbe i stekepose ga de terningkast 5, og dermed ble den en god nummer to i testen.