Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Lag noe godt på glass eller sett sammen en matgave av kvalitetsprodukter.

Er det ikke koselig å gi bort noe til jul som du vet mottakeren får bruk for? Sånn er det med matgaver. 

Det finnes mange fine måter å gi dem bort også. Du kan putte dem i en kurv som du pynter med julepynt som f.eks: granbar, sløyfer eller kvistorn eller du kan putte dem i stekeposer som du snurper sammen med en sløyfe.

Bak julekaker, ha i et glass og gi bort som vertinnegave. Bak julekaker, ha i et glass og gi bort som vertinnegave.

Matgaver på glass

En enkel variant er å kjøpe ingredienser som du putter i glass, pynter og gir bort!

Du kan også putte typisk julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinringer i et glass. Pynt med glasset med kvistorn, sløyfer, glansbilder eller annet som gir julestemning.

En gave som gir julestemning! En gave som gir julestemning!

Eller hva med å gi en kake? Her er alle ingrediensene til brownies samlet i et norgesglass og pyntet med oppskriften.

Vil du gi bort noe litt sunnere, putt hjemmelaget granola på glasset i stedet.

Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi. Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi.

Tips om innhold i gavepakke

Uansett hvilken MENY-butikk du handler i, vil du finne lokale, velsmakende produkter og matskatter fra lokale produsenter som kan bli flotte julegaver. 

Til godtemomsen

Har du en godtemoms i familien? Gi en gave til smaksløkene i form av konfekt, nøtteblandinger, lakris og marsipan. Du kan også lage konfekt og sjokoladetrøfler som du gir bort i gave. 

Gi bort hjemmelagde sjokoladetrøfler

Gi noe varmt i koppen

Alle blir glad for kaffe og te – særlig av den spesielle sorten. Hos MENY finner du mange kaffevarianter. Hele bønner i flott innpakning fra Coffee of the World-serien er en hyggelig gave å få og gi.

Emblem
Visste du at Jacobs Utvalgte te er økologisk og Fairtrademerket? Gi en julegave med god samvittighet!

Kjøp hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få. Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Se våre beste tips til gode matgaver.

En smak av Italia

Gi bort en italiensk opplevelse i form av pasta, pesto, parmesan og gode oljer. Hva med å invitere deg selv på middag i samme slengen, så har man allerede sørget for at januar blir en mindre grå måned?   

Kos i koppen

Det er i romjulen at man virkelig får tid til å senke skuldrene og nyte livet. Og da er det jo perfekt å ha fått noe godt å varme seg på i julegave. Gløgg fra Jacobs Utvalgte både smaker og lukter fantastisk.


Tapas

Sett sammen forskjellige tapasprodukter som parmaskinke og serranoskinke fra Jacobs Utvalgte, god ost og oliven. Dette er produkter som ikke blir ødelagt av å stå i romtemperatur.

Alle MENY-butikker har et rikt utvalg av spiselige matgaver, sortimentet kan imidlertid variere noe fra butikk til butikk.

Gavekort fra MENY

Gavekort fra MENY

Gi et gavekort fra MENY i gave til noen som er glad i god mat! Verdien på gavekortet velger du selv!