5 raske og enkle fiskemiddager

5 raske og enkle fiskemiddager

Har du lyst en god og litt sunnere til middag? Start i fiskedisken. Hva med vår blandede fiskewok, ferske fiskekaker, kremet suppe eller sushi? Se våre beste tips og oppskrifter.

Fisk og skalldyr er raskt og tilberede, og gode råvarer trenger kun enkelt tilbehør. Vi gir deg 5 enkle middagstips. 

1. Kremet fiskesuppe

MENYs egen kremetde fiskesuppe passer til deg som ikke har tid eller kunnskap til å lage god fiskesuppe selv, men som er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Vår kremede, smakfulle suppe er er den mest solgte suppen i dagligvare. Det er kanskje ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Alt du trenger er 5 minutter, og du har fantastisk suppe til middag.

Alt du må gjøre er:

  • Varm opp suppen til kokepunktet. La den småkoke i 3 minutter.
  • Ta vekk suppen fra platen, tilsett fisken som følger med, og la den trekke i 2-3 minutter.
  • Server med godt brød

Emblem
Visste du at ved å tilsette mer fisk og skalldyr i vår fiskesuppe, så kan den enkelt gå fra en suppe for én, til en gryte for to?
Norges beste fiskesuppe?

Norges beste fiskesuppe?

Fiskesuppen fra MENY er nok Norges mest populære fiskesuppe. Dette er historien om den opprinnelige oppskriften til fiskesuppen til moren til Hans.

Lage selv?

Vi har også oppskrifter på flere gode fiskesupper. Se oppskrift på suppen du får kjøpt hos oss, en enkel suppe med steg for steg i video, eller søk deg frem til flere oppskrifter på meny.no. 

2. Fisk + salatbar = sant

For enkel middag til én er salatbaren et godt tips. Plukk akkurat så mye du trenger, og velg blant friske grønnsaker, quinoasalat, pasta, syltede rødbeter, guacamole og annet godt.

Kjapp middag på null komma niks. Det eneste du må gjøre er å steke fisken i ovnen eller stekepannen - resten er klart til servering! Kjapp middag på null komma niks. Det eneste du må gjøre er å steke fisken i ovnen eller stekepannen - resten er klart til servering!

Visste du at matarbeiderne i fiskedisken også kan skjære porsjonsstykker til deg fra store fileter? Uansett om du vil ha torsk,steinbit, piggvar, laks, ørret, kveite eller sei - de ordner det meste!

Så enkelt er det:

  1. Plukk ønsket salat i salatbaren.
  2. Kjøp 1-2 porsjonsfileter i fiskedisken.
  3. Krydre fileten etter ønske - salt og pepper holder i massevis.
  4. Stek fileten i ovnen på 180°C i 15 minutter. Bon apetit!

Slik steker du laks

Slik steker du laks

Laks er en fantastisk råvare, men hvordan tilbereder du den egentlig? Enten du skal steke laks i panne eller ovn, ønsker man at resultatet blir saftig og godt. Her viser vi deg hvordan!

3. Sushi og poke

Hos oss kan du få veldig god sushi, som er klar til å spises. Lerøy benytter spesialimporterte ingredienser direkte fra Japan i kombinasjon med norske råvarer for å sikre et smakfullt og høykvalitets produkt.

Du kan også kjøpe lakseloin som du kan skjære i biter og bruke til hjemmelaget poke, eller enkel sashimi med ris.

4. Saftig fiskeburger

Burger er ofte en av barnas favoritter, og i  hverdagen kan du gjerne lage denne med fiskeburger. Du får kjøpt fiskeburgere av både rød og hvit fisk hos oss. 

Server hvit fiskeburger med remulade og revet gulrot, eller burger av laks eller ørret med chilimajones og syltet rødløk. Digg fiskemiddag på 1-2-3.

5. Fiskekaker med råkostsalat

Fiskekaker er ofte en favoritt blant store og små. Kjøp akkurat så mange fiskekaker du trenger i fiskedisken. Er du heldig, er det kanskje til og med nystekte fiskekaker i disken.

Vi har et stort utvalg forskjellige fiskekaker, og plukker du med deg en pose med ferdig saus og råkostsalat har du en superkjapp middag på 1-2-3.