Angussnadder fra signaturserien VÅR EGEN
Hva skal du ha til middag i dag? Spørsmålet blir stilt ofte, og det er ikke lett å finne på noe nytt og spennende hver dag - spesielt ikke om man har dårlig tid eller ikke ønsker å bruke lang tid på middagen.
Hos MENY finner du nå ferdigstekt og krydret angussnadder med løk - en enkel måte å sikre proteinet i middagen på!
Brukes på samme måte som du bruker biffsnadder.
Få angussnadder levert hjem:
Kjøp det du trenger
Angussnadderet selges i løsvekt i ferskvaredisken, så her kan du kjøpe akkurat det du trenger. Da slipper du å sitte igjen med mye rester.
Vi har gjort all jobben med kjøttet, det eneste du trenger å gjøre er å varme det opp før det serveres.
Hva er Angussnadderet laget av?
Angussnadderet er tynnskåret og møre strimler av Angus rundstek og bog. Kjøttet skives og krydres lett med løk, hvit pepper, paprika og spisskummen, deretter tres kjøttet lagvis på store gyrosspyd og stekes før det strimles.
Slik kan du bruke Angussnadder
Angussnadder er enkelt å bruke til de fleste middager. Du kan enkelt lage en wrap med det du har av grønnsaker, toppe med en god dressing og servere en rask middag på farten, eller bruke det som tacokjøtt til fredagstacoen.
Du kan også ha den på pizza, over nachos, i wok, i ramen og nudler, en enkel og digg fried rice, i pasta, eller spis den som klassisk biffsnadder med saus og potetmos.
Enkle oppskrifter med ferdig Angussnadder
Lyst til å lage noe godt med Angussnadder? Her er noen gode oppskrifter hvor du enkelt kan bruke vår ferdige Angussnadder:
Philly cheese steak med Angussnadder
En klassisk amerikansk sandwich gjort enklere med ferdig Angussnadder. Topp med smeltet ost, paprika og sennepsmajones. Bon apétit!
Klassisk biffsnadder
Biffsnadder er en klassiker med angussnadder, sjampinjong og bearnaisessaus. Server gjerne med søtpotetfries!
Enkel og rask biffwok
Oppskrift på enkel wok med biffstrimler, brokkoli og sesamglaze. Litt sunnere, rask, og ikke minst god asiatisk middag med få ingredienser. Vi anbefaler chop suey og sweet chilisaus som woksaus om du bruker en annen wokmiks. Server med ris og skvis over limesaft før servering.