Broken Taco - vår spennende tacoserie!

Broken Taco - vår spennende tacoserie!

Er det på tide å oppgradere fredagstacoen? Vår serie Broken Taco er inspirert av ekte meksikansk tex-mex. Velg mellom knallsterke salsaer, milde sauser og spennende tilbehør som løfter tacoen til nye høyder!

Broken Taco er en tacoserie som minner mer om taco i det tradisjonelle meksikanske kjøkken, med smakssuksesser fra restauranter og foodtrucks i California.

Broken Taco består av samme type produkter som vi kjenner fra tacoseriene vi har i butikk i dag, med blant annet tacokrydder, toppinger, sauser og tortillachips. 

Se alt fra Broken Taco her


Uansett om du liker at det brenner godt i ganen eller helst vil slippe å pine smaksløkene, finnes det noe i Broken Taco-serien som passer deg!

Følg barometeret

På hvert produkt finner du et barometer som viser hvor sterkt det er.

Du finner disse barometerne på salsaer, dipper, tacokrydder og alt annet som kan variere i smaksstyrke. 

Du finner en smaksstyrke som passer alle. Broken Taco går fra mildt til kruttsterkt tilbehør! Du finner en smaksstyrke som passer alle. Broken Taco går fra mildt til kruttsterkt tilbehør!

Spennende salsa

I Broken Taco-serien finner du ulike typer salsa, fra milde og barnevennlige til de kruttsterke variantene. Med spennende smakskombinasjoner av sødme, røyksmak, chili og sitrus tar disse salsaene deg rett til Mexico.

 • Roasted corn salsa
  Mild, krydret salsa med grillede maiskorn. Godt alternativ til vanlig mais, og passer også veldig godt til grillmat. Prøv den på burgeren!
 • Salsa verde
  Klassisk grønn salsa med frisk smak. Medium styrke og smaken av serrano peppers gjør at denne også passer godt som dipp og til småretter.
 • Sissy salsa
  Klassisk, mild salsa som passer de fleste. Kan også brukes som dip til snacks og småretter.

Prøv en ny salsa til fredagstacoen:

Emblem
I Broken Taco-serien er det stort utvalg tacoprodukter med godt spenn mellom smaksstyrkene. Her finnes det noe for alle - også deg som liker det veldig hot!

Ekstra sterk salsa

Vil du ha det ekstra hot? Da bør du teste ut en av disse til tacoen eller som dipp!

 • Hell No Salsa Inferno
  Klassisk meksikansk salsa med brennende het "HELL NO" krydderstyrke. Dette er en salsa for de som liker et skikkelig spark i baken. Passer til alle tex-mex og tacoretter. Kan også brukes som dip til snacks og småretter.
 • Almost Illegal Salsa
  Dette en kruttsterk og fruktig salsa proppfull av Ghostpepper og smak av ananas. Dette er en salsa for deg som liker det skikkelig hot.
 • Mango habanero salsa
  Salsa med et skikkelig kick fra Habanero pepper og sødme fra mango. Passer til alle Tex-Mex retter eller som dipp til snacks.
 • Tropical ghost salsa
  Medium sterk salsa med fruktig og søt smak, spicet opp med både Ghost og Habanero pepper. Passer til alle Tex-mex retter eller som dipp.

Ostesaus og hot sauce utenom det vanlige

Godt som topping eller for litt ekstra sting! Ostesausene er i tillegg ekstra gode som dipp og på andre retter - som pizza eller til grillmaten.

 • Sympathy for the devil
  En hot sauce med en balansert smak av røyk, chilipepper og appelsin. Passer i alle tex-mex retter, i guacamolen for ekstra sting og på egg. 
 • Damn The Torpedoes
  Supersterk hot sauce for den som vil ha et skikkelig spicy kick til maten. Dette er Broken Tacos ganebrenner med «HELL NO» krydderstyrke. Damn The Torpedoes passer til alt av taco og tex-mex. Perfekt til speilegg, burger og BBQ. 
 • Nacho cheese sauce
  Mild ostesaus som passer perfekt å dyppe nachochipsen i. 
Mange av produktene i Broken Taco-serien passer utmerket til grillmat.
Se hele utvalget

Tortillachips med spennende smaker

Sprø maischips med salt eller ostesmak... eller? Broken Taco har utfordret de klassiske nachochipsene med spennende smaker som danker enhver vanlig chips av pallen. Prøv disse du også!

 • Naked white corn
  Runde whitecorn tortilla chips med lavt saltinnhold. Den ultimate chips for dipping! Den er rund og bærer dermed vekten bedre - så om du liker å fylle på med salsa, guacamole eller grønnsaker er denne chipsen for deg.
 • Srircaha Jack Cheese white corn
  Sprø tortillachips med Sriracha Jack Cheese-smak, laget av hvitt maismel. Et spicy og litt hottere alternativ. Passer perfekt som tilbehør til taco, som snacks eller gratinert som nachos. 
 • Bacon Jack Cheese
  Mildt krydret bluecorn tortillachips med smak av bacon og Jack cheese. Passer perfekt til Gratinert nachos, som tilbehør til Tex-Mex eller som snacks.

Autentisk tacokrydder

Kanskje du er litt lei av det samme gamle, eller vil ha noe med litt mer smak uten at det nøvendigvis betyr kruttsterkt - da er tacokrydderet fra Broken Taco for deg. Her får du den autentiske smaken og kan velge styrke etter smak. 

 • White Socal Taco Spice Mix
  Smak av parmesan, jalapeno og dill. Klassisk eksempel på urban SoCal Mexican fusion. White SoCal Taco Spice Mix blandes med melk og brukes til kyllingkjøttdeig, eller som saus til fisk der den gratineres med ost for typiske fish tacos.
 • Taco Spice Mix
  Mildt tacokrydder som også fint til å krydre kjøttboller eller som smaksforsterker i gryteretter om man ønsker touch av Mexico. Passer også til alle typer kjøtt, kylling og fisk.
 • Taco Tuesday
  Medium sterk meksikansk krydderblanding med smak av hvitløk, koriander og sitrus. 

Prøv et nytt krydder neste gang:

Myke tortillalefser

I Broken Taco-serien finner du også et godt utvalg tortillalefser. Du kan velge mellom små hvetetortillas for typisk street-food eller store, myke hvete- og fullkorntortillas til klassisk tex-mex. 

Perfekt til quesedilla, enchiladas eller burritos i tillegg til den vanlige fredagstacoen. 

 • Tortillas De Mama
  Klassisk, stor og myk hvetetortilla som kan spises rett fra posen. Fås både som 4 og 6 pakning.
 • Tortillas De Mamacita
  Små hvetetortillas som er typisk for street tacos. Pakken inneholder åtte små tacolefser.
 • Tortillas De Tentadora
  Stor og myk fullkornstortilla. Pakken inneholder fire store, grove tacolefser.

Har du smakt disse?

Legg tacolefsene over det ferdigstekte tacokjøttet i stekepanne med lokk i 3-4 minutter før servering for en ekstra god smaksopplevelse.

Glaze og topping til hverdag og fest

Saus og topping er alfa og omega for å få den gode tacosmaken. Prøv deg fram med milde, sødmefylte toppinger, eller dypp nachoen i en litt mer pikant saus om du liker det sterkere.

 • Pineapple rain glaze
  Mild tacotopping med fruktig og søt smak av ananas, med lett saltpreg fra soyasaus. Passer perfekt til taco eller som dipp til tortillachips.
 • Supreme taco topping
  Middels sterk tacosaus med pikant smak av chili og spisskummen. Passer også også utmerket som dipp til tortillachips eller som topping til andre meksikanske retter.
 • Mexican Green Sriracha
  Frisk, sterk og syrlig fermentert grønn chilisaus. Svært populær på meksikanske restaunter i USA. En allsidig topping som gir en økt smaksopplevelse til mange retter – ikke minst taco, pizza og hamburger. Kjempegod på poteter og grønnsaker.

Emblem
Glazene og toppingene passer godt i gryter og supper? Du kan også blande dem i kremost eller rømme for en god dipp.
Med godt tilbehør, god saus, salsa og knasende sprø nachochips er fredagstacoen sikret! Med godt tilbehør, god saus, salsa og knasende sprø nachochips er fredagstacoen sikret!

Mild og medium topping

 • Jammed Jalapenõs
  En mix av jalapeno peppers av forskjellig farge og styrke i en søt lake. Passer også perfekt på pizza, i rømme og kremost. Prøv den også som smaksforsterker i gryter og supper.
 • Mild banana peppers
  Paprika med mild krydderstyrke, men distinkt smak av chili med litt sødme og syrlighet. Passer til Tex-Mex og som topping på pizza.
 • Lime pickled Onions
  Søt, sprø og syrlig syltet rødløk i strimler. Et klassisk og eksklusivt tilbehør til all taco. Passer også godt til hamburger og pizza.
 • Roasted Bell Peppers
  Grillet, rød og grønn paprika i mild krydret lake. Smakfull, men ikke sterk. Passer til speilegg, ostesmørbrød og selvsagt all tex-mex.

Ekstra spicy toppinger

Hvis verken sterk tacosaus, salsa eller hot sauce stopper deg, kan du få en brennhet opplevelse ved å toppe med disse i tillegg.

 • Serrano Spicy
  Peppers med frisk og kraftig smak av chili med over middels krydderstyrke. Passer til Tex-Mex og som topping på pizza.
 • Honky Tonk Onions
  Syltede og fermenterte løkskiver i oljet lake med habanero chilipepper. Frisk, sterk og syrlig. Et tøft, nydelig alternativ til rå løk.
 • Sweet Herbed Jalapeños
  Sterk, sprø og skivet jalapeno i søt lake med smak av urter. Fantastisk topping til alt der du ønsker et ekstra kick!

Handle alt fra Broken Taco i nettbutikken