Bountyboller

Bountyboller

Ingredienser

50 gr margarin
0,5 dl Sirup
0,5 dl Melis
2 dl kremfløte
200 gr Kokosmasse
200 gr Kokesjokolade

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Herlig konfekt som smaker akkurat som Bounty sjokoladen!

  1. Bland alt unntatt kokosmassen og sjokoladen i en kjele og la det koke i 5-10 min. til massen begynner å bli seig. Tilsett så kokosmassen.
  2. Avkjøl massen i kjøleskapet og trill deretter ut små boller og legg på bakepapir (bruk vann å skylle hendene med for å hindre kliss). Blir ca 50 stk. Settes kaldt i minst en time.
  3. Smelt sjokoladen over vannbad. Dypp bollene i sjokoladen (f.eks med en tannpirker i bollene eller med spisepinner for å unngå sjokoladesøl).
  4. Avkjøles på bakepapir. Oppbevares kaldt.