Jacobs Utvalgte pasta

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. La råvarene være i fokus, og server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta.

Jacobs Utvalgte pasta er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta. Det gjør den litt bedre. Pasta er perfekt sammen med god saus og godt brød.

Jacobs Utvalgte tørrpasta

Jacobs Utvalgte Pasta lages etter original oppskrift fra Sør-Italia, med durumhvete. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate. Den ru overflaten gjør at pastaen trekker til seg sausen enda bedre.  Pastaen kommer som Fusilloni, Lumaconi, Pennoni, Conchiglie, Linguine og Tagliatelle. 

Jacobs Utvalgte fersk pasta

Jacobs Utvalgte ferske pasta er laget etter tradisjonsrik oppskrift og kommer som bred båndpasta og fylte pastaputer med autentisk god smak.

Jacobs Utvalgte Pappardelle er en bred båndpasta, som er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høns. Pastaen er uten tilsetningsstoffer og har gode klebreegenskaper grunnet strukturen og formen på pastaen.

Cappellacci – med reker, ricotta og sitron, er store fylte runde pastaputer. Smaken reker, ricotta og sitron tar deg med til havet og gir et friskt og velsmakende måltid. Pastaputene er laget på tradisjonellt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete.

Girasoli med portobellosopp og trøffel, er store, fyldige pastaputer som gir en fyldig og smaksrik pastarett. Alene eller som tilbehør til en kjøttrett. Pastaputene er laget på tradisjonellt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete.

Pastasaus Homestyle og Pastasaus Hot Chilli

Prøv Jacobs Utvalgte pasta med en av våre gode Jacobs Utvalgte pastasauser som er basert på førsteklasses råvarer, med hele 93% tomatinnhold. 

Al fronto, carbonara eller alfredo, velg din favoritt og nyt et litt bedre pastamåltid.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.