Jacobs Utvalgte pasta

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. La råvarene være i fokus, og server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta.

Jacobs Utvalgte pasta er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta. Det gjør den litt bedre. Pasta er perfekt sammen med god saus og godt brød.

Jacobs Utvalgte tørrpasta

Jacobs Utvalgte Pasta lages etter original oppskrift fra Sør-Italia, med durumhvete. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate. Den ru overflaten gjør at pastaen trekker til seg sausen enda bedre.  Pastaen kommer som Fusilloni, Lumaconi, Pennoni, Conchiglie, Linguine og Tagliatelle. 

Jacobs Utvalgte fersk pasta

Jacobs Utvalgte ferske pasta er laget etter tradisjonsrik oppskrift og kommer som bred båndpasta og fylte pastaputer med autentisk god smak.

Jacobs Utvalgte Pappardelle er en bred båndpasta, som er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høns. Pastaen er uten tilsetningsstoffer og har gode klebreegenskaper grunnet strukturen og formen på pastaen.

Cappellacci – med reker, ricotta og sitron, er store fylte runde pastaputer. Smaken reker, ricotta og sitron tar deg med til havet og gir et friskt og velsmakende måltid. Pastaputene er laget på tradisjonellt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete.

Girasoli med portobellosopp og trøffel, er store, fyldige pastaputer som gir en fyldig og smaksrik pastarett. Alene eller som tilbehør til en kjøttrett. Pastaputene er laget på tradisjonellt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete.

Tagliatelle trøffel - laget etter original oppskrift fra Nord-Italia, med durumhvete og egg. Pastaen tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken i råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

 

Pasta Casarecce - kvalitetspasta med durumhvete laget etter tradisjonsrik oppskrift fra Sør-Italia. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

Pastasaus og pesto

I Jacobs Utvalgte serien finner du flere pastsasuer og pestoer.

Homestyle og Pastasaus Hot Chili - basert på førsteklasses råvarer, med hele 93% tomatinnhold. 

Jacobs Utvalgte fersk pastasaus - Kommer i smakene Parmigiano Reggiano og Pesto Alla Genovese og er smaksrike Italiensk spesialiteter. Sausene er ferske og klare til bruk. Pesto Alla Genovese passer, ved siden av pasta, også godt til pizza og som tilbehør til tapasretter.

Rød pesto - Jacobs Utvalgte Pesto Rosso di Pomodori er en rød og smakfull pesto laget av soltørkede tomater og Pecorino og Grana Padano DOP ost. Deilig som dressing til salater eller som marinade til poteter, fisk og kjøtt.

Grønn pesto - Jacobs Utvalgte Pesto alla Genovese er en pesto laget av et spesielt utvalg basilikum som vokser i regionene Liguria i Italia. Genovesa basilikum har, for sin kvalitet, fått betegnelsen D.O.P. Den klassiske italienske sausen serveres oftest kald sammen med nykokt pasta, men kan også anvendes som dipp, som «smør» på brødskiven eller som tilbehør til tapasrettene.