En litt bedre pastamiddag med Jacobs Utvalgte

En litt bedre pastamiddag med Jacobs Utvalgte

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. La råvarene stå i fokus, og server Jacobs Utvalgte pasta med deilig tilbehør.

Jacobs Utvalgte pasta er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta, og det er nettopp dette som gjør den litt bedre. 

Bli bedre kjent med det store utvalget av pasta fra Jacobs Utvalgte, og finn middagsinspirasjon til din neste pastamiddag her! 

Linguine er en italiensk kvalitetspasta velegnet til sjømat og pesto. Linguine er en italiensk kvalitetspasta velegnet til sjømat og pesto.

Jacobs Utvalgte pasta

Jacobs Utvalgte pasta lages etter original oppskrift fra Sør-Italia, med durumhvete. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som forsterker den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

Pastaen kommer som Fusilloni, Lumaconi, Pennoni, Conchiglie, Linguine og Tagliatelle. 

Den ru overflaten gjør at pastaen trekker til seg sausen enda bedre!

Tagliatelle med trøffel

Tagliatelle med trøffel er laget etter original oppskrift fra Nord-Italia, med durumhvete og egg. Pastaen tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken i råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

En god middag trenger ikke være vanskelig, i alle fall ikke om du har gode råvarer som utgangspunkt. En god middag trenger ikke være vanskelig, i alle fall ikke om du har gode råvarer som utgangspunkt.

Pasta Casarecce 

Dette er kvalitetspasta med durumhvete laget etter tradisjonsrik oppskrift fra Sør-Italia. 

Den ferske pastaen fra Jacobs Utvalgte er laget etter tradisjonsrik oppskrift, og kommer som bred båndpasta og fylte pastaputer med autentisk italiensk smak.

Jacobs Utvalgte Pappardelle 

Jacobs Utvalgte Pappardelle er en bred båndpasta, som er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høns. På grunn av formen og struturen på pastaen holder den ekstra godt på sausen. 

Jacobs Utvalgte Girasoli 

Jacobs Utvalgte Girasoli med portobellosopp og trøffel, er store, fyldige pastaputer som gir en god  og smaksrik pastarett.

Pastaputene er laget på tradisjonellt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete.

Server pastaputene alene eller som tilbehør til en kjøttrett!

I Jacobs Utvalgte-serien finner du flere pastsasuer og pestoer!

Jacobs Utvalgte Homestyle og Pastasaus Hot Chili 

Dette er en pastasaus basert på førsteklasses råvarer, med hele 93 % tomatinnhold! 

Den ru overflaten på den tørkede pastaen gjør at den trekker til seg sausen enda bedre! Den ru overflaten på den tørkede pastaen gjør at den trekker til seg sausen enda bedre!

Jacobs Utvalgte fersk pastasaus

Jacobs Utvalgte fersk pastasaus kommer i smakene parmigiano reggiano og pesto alla genovese, og er smaksrike spesialiteter fra Italia. Sausene er ferske og klare til bruk. 

Pesto alla genovese passer både til pasta, pizza og som tilbehør til tapasretter!

Jacobs Utvalgte Pesto Rosso di Pomodori 

Dette er en rød og smakfull pesto laget av soltørkede tomater og pecorino og grana padano DOP ost. God som dressing til salate, eller som marinade til poteter, fisk og kjøtt.

Jacobs Utvalgte Pesto alla Genovese

Dette er en pesto laget av et spesielt utvalg basilikum som vokser i regionene Liguria i Italia. Genovesa basilikum har for sin høye kvalitet, fått betegnelsen D.O.P.

Den klassiske italienske sausen serveres oftest kald sammen med nykokt pasta, men kan også brukes som dipp, som «smør» på brødskiven eller som tilbehør til tapasretter. 

Bruk Jacobs Utvalgte pesto, og lag denne gode og enkle middagen med pasta og kylling. Bruk Jacobs Utvalgte pesto, og lag denne gode og enkle middagen med pasta og kylling.