VÅR EGEN roastbiff og pastrami fra ferskvaredisken

VÅR EGEN roastbiff og pastrami fra ferskvaredisken

Er du glad i roastbiff eller foretrekker du den lettrøkte smaken fra pastrami? I ferskvaredisken finner du vår aller beste roastbiff og pastrami - nyskåret, saftig og velsmakende.

I våre ferskvaredisker finner du mye godt, blant annet vår egen roastbiff og pastrami. Begge er smakfulle, saftige og perfekt som både pålegg på brødskiven til koldtbord, feiringer og selskap.

Våre dyktige Matarbeidere skjærer opp roastbiff og pastrami i butikken, og du kan kjøpe akkurat det du trenger.

Forskjellen på roastbiff og pastrami

  • Roastbiff eller roastbeef er ovnstekt storfekjøtt som gjerne skjæres opp i tynne påleggskiver, og serveres gjerne på smørbrød eller koldtbord med potetsalat og grønnsaker. Den kan også serveres varm, og kan enten helstekes eller serveres i tykkere skiver med saus og poteter. 
  • Pastrami er et smaksrikt kjøttpålegg laget av storfe. Kjøttet er er saltet, røkt og krydret, noe som gir mye smak! Pastrami skjæres i tynne skiver og brukes mest i smørbrød 

VÅR EGEN roastbiff fra ferskvaredisken

MENY-Lauget har smattet og smakt seg frem til den perfekte roastbiffen. Medlemmene i lauget jobber til daglig i MENY og er matarbeidere med et glødende engasjement for sitt fag. De er kokker, butikkslaktere, pølsemakere og ostenerder.

Vår roastbiff er utelukkende laget av renskåret flatbiff og er kun av norsk råvare. Roastbiffen vår er varmebehandlet over lang tid, til ønsket kjernetemperatur for å sikre at den er saftig, mør og velsmakende.

VÅR EGEN pastrami fra ferskvaredisken

Pastrami er et kjøttpålegg som er saltet, krydret og lettrøkt, noe som gir mye smak. 

Vår pastrami er av Angus Bankekjøtt, flatbiff og lårtunge, som er deilig krydret med blant annet grønn pepper, sennepsfrø og koriander. Den er saftig og lettrøkt.

Perfekt i sandwicher eller til lange late frokoster.

Dette er MENY-Lauget

Dette er MENY-Lauget

MENY-Lauget består av våre egne kokker og eksperter, som har fått i oppdrag å lete, lukte og smake seg frem til særegne lokale matskatter.

Oppskrifter med roastbiff

Roastbiffsmørbrød med kapers og rødløk

Smørbrød med roastbiff passer til koldtbord, når du skal ha gjester eller bare vil unne deg noe ekstra godt til lunsj eller frokost. Denne klassiske oppskriften med kapers og rødløk servert med et godt brød, er en sikker vinner!

Helstekt roastbiff med hasselbackpoteter

Oppskrift på helstekt Angus roastbiff av mørbrad, servert i tykke skiver med lune hasselbackpoteter, kremet soppstuing og syltet rødløk. Retten tar litt tid å lage, men er absolutt verdt det. Nydelig mat til middagsselskapet, eller ekstra god helgemat!

Oppskrifter med Pastrami

Saftig bagel med pastrami

Enkel oppskrift på bagels med pastrami, salat og sennepsmajones. Bagels er et saftig bakverk som er godt med skinke og majones på. Sammen med krydret og lettrøkt pastrami, blir dette en smaksrik sandwich som kan serves som en deilig lunsj eller frokost.

Pastramisandwich med syltet rødløk og coleslaw

Oppskrift på enkel, hjemmelaget pastrami sandwich på landbrød med syltet rødløk og coleslaw. Pastrami er et kjøttpålegg som er saltet, krydret og lettrøkt, noe som gir smørbrødet mye smak.

Du får alltid kjøpt nyskåret roastbiff og pastrami i ferskvaredisken vår og i nettbutikken for levering hjem.