MENY åpner i Bjørvika i Oslo 14. mars

MENY åpner i Bjørvika i Oslo 14. mars

Den 14. mars åpnes en splitter ny MENY-butikk i Bjørvika i Oslo.

I Clemenskvartalet i Bjørvika, Rostockgata 130, åpner en splitter ny MENY-butikk torsdag 14. mars. Bjørvika-beboerne kan glede seg til et større supermarked med stort utvalg. 

Den nye MENY-butikken blir på ca 1700 kvadratmeter og her skal MENY satse på ferske råvarer, matglede og matkompetanse. Du vil blant annet finne slakterdisk, fiskedisk og ostedisk med stort utvalg av både klassikere og lokalmatprodusenter.

Du blir møtt velkommen til en bugnedene frukt- og grøntavdeling med stor salatbar og MENYs velkjente nypressede appelsinjuice. I bakeriet blir det håndverksbrød og butikkens nystekte bakervarer, fra MENYs Kjøkken serveres det både kalde og varme måltider, nylagde salater og snackingprodukter. Alt du trenger av mat i farta. Gled deg også til nylaget sushi midt inne i butikken! 

Velkommen til åpningsfest kl. 10

Det blir formell åpning av butikken torsdag 14. mars kl. 10.00 med rød løper, gratis kaffe, kake og utdeling av smaksprøver fra forskjellige lokalmatleverandører.

I ventetiden kan du benytte deg av vår nettbutikk og få hele MENY levert hjem.

I nettbutikken tilbys det samme store utvalget av mat, drikke, ferskvarer og tilbud som i våre butikker.

Få alt levert hjem ved å velge hjemlevering til din hjemadresse i Bjørvika, eller velg klikk&hent på MENY Vika i ViaVika.